Başkan Özekmekçi’den

Başkan Özekmekçi’den

Söke 4. Pamuk Festivali ve Kurtuluş Haftası Etkinlikleri yarın başlıyor.Söke Belediye Baş kanı Necdet Özekmekçi,


Arif AKÇAY
Gerçek (haber)
Söke 4. Pamuk Festivali ve Kurtuluş Haftası Etkinlikleri yarın başlıyor.
Söke Belediye Baş kanı Necdet Özekmekçi, dün saat 16.30 sıralarında bir basın toplantısı düzenleyerek yarın başlayıp, 6 Eylül gecesi sona erecek "Söke 4. Pamuk Festivali ve kurtuluş Haftası Etkinlikleri'ne tüm vatandaşların katılarak sahip çıkmasını ve destek vermelerini istedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Sarınç'ın da hazır bulunduğu toplantıda etkinlik programı hakkında bilgiler veren Başkan Özekmekçi, "Etkinliklerimiz 30 Ağustos Perşembe günü Belediye Fatma Suat Orhon Müzesinde resim sergisi, kokteyl ve müzik dinletisi ile başlayacak. Aynı gün 30 Ağustos Zafer Bayramı olduğu için, Garnizon Komutanlığımız da bir resepsiyon verecek. Bu nedenle bugüne fazla bir program koymadık.
31 Ağustos Cuma günü itibarıyla program dahilinde Söke Ziraat Odası'nın ilçemize kazandırdığı yaprak, toprak tahlil laboratuarının açılışı 16.30'da yapıldıktan sonra, saat 18.30'da Belediye Meydanı"nda Festival Korteji oluşturulacak. Belediye meydanından başlayan yürüyüş İstasyon Caddesi ve Pullukçu Sokak üzerinden Çarşamba pazarı alanına geçilerek saat 18.30'da Tarım makineleri ve Ekipmanları sergimizin açılışı yapılacak.
1 Eylül Cuma günü saat 10.00'dan itibaren Söke Kapalı Spor salonunda İller Arası Belediye Başkanlığı Karate Şampiyonası başlayacak. Aynı gün akşam saat 20.30'dan itibaren Belediye köprü yanı otopark'ta özgün müzik sanatçımız Suavi bir konser verecek.
2 Eylül Pazar günü akşamı Fuar alanında Hacivat ve Karagöz gösterileri yapılırken,aynı saatlerde Yenikent Nebahat Alpan İ.Ö.O bahçesinde halkoyunları gösterileri ve Türk Halk Müziği korosu konseri gerçekleştirilecek.
Etkinliklerimiz, 3 Eylül pazartesi, 4 Eylül Salı, 5 Eylül Çarşamba, ve 6 Eylül Perşembe günü çeşitli etkinliklerle devam edecek.
Söke Kaymakamlığı nezaretinde Söke Belediyesi, Söke Genç İşadamları işbirliği ve sponsor firmaların desteğiyle düzenlenecek bu etkinliklere tüm vatandaşlarımızın sahip çıkarak destek vermelerini bekliyor sponsor firmalara da teşekkür ediyoruz.” dedi.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.