Başkan Sevim: "Biraz icraat üretin ve vatandaşın gündemine kulak verin"

Başkan Sevim: "Biraz icraat üretin ve vatandaşın gündemine kulak verin"

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim bir basın açıklaması yayınladı. Aydın Ak Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim'in boş siyaset yaptığına değinen Başkan Sevim;" Milletin gündemi hayat pahalılığı."dedi

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim'in yaptığı yazılı basın açıklaması aynen şöyle: 

Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, çıkan bir yangın üzerinden sözüm ona siyaset yapmaya çalışıyor. Kendisi de çok iyi biliyor ki milletin karnı, gündemi değiştirmek için yapılan bu boş siyasete tok. Millet, kendisinden ve 18 yıldır iktidarda olan hükümetinden hayat pahalılığına karşı ne yaptığını merak ediyor.

Milletin gündemi hayat pahalılığı. Yani milletin karnı aç, ama boş siyasete değil.
Bizlere hayat pahalılığına ne çözüm ürettiğinden bahsetse dinleyeceğiz. Emekli açken, gençlerin dörtte biri işsizken, çiftçinin hali ortadayken bizlere çözüm önerilerinden, şimdiye kadar bunlara çözüm bulmak için neler yaptığından bahsetsen de bilsek.
Sayın Erim, boş tencere çok ses çıkartır derler, ne dersiniz?

Millet soğuktan ısınmak için battaniyeye sarılıyor. Hatta evdeki battaniyeler de yetmedi, daha ucuza ısınmak için yeni battaniyeler alıyor. Neden evlere asgari ücretin dörtte biri, üçte biri kadar doğalgaz faturası geldiğini bir anlatabilsen keşke. Aydınlının komşu Denizli'deki vatandaşlarımızdan neden yüzde 20 daha pahalıya ısındığını bir anlatabilseniz keşke. Bunları anlatabilmek için vatandaşın yanında yer almak gerekir.
Nerede Bekir Kuvvet Erim? Jeotermalcilerin yanında. Jeotermal tarlaları bitirdi, bir söz işittik mi?

Bekir Kuvvet Erim'in İsabeyli'yi ne hale getirdiğinizi biliyoruz. Yemyeşil yapacağın yerde İsabeyli'yi müteahhitlerin oyun alanı haline getirip beton yığını yaptın.
İsabeyli'de yeşilin neden yok edildiğini de söyleseniz de bizler de bilsek.
Yani sayın Erim, halkımız boş laf duymak yerine icraat görmek istiyor . Biraz icraat üretin ve vatandaşın gündemine kulak verin. Vatandaş size gereken cevabı zaten verecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.