Başkan Toyran, otoparklardaki kaçak girişe son verdi

Başkan Toyran, otoparklardaki kaçak girişe son verdi

Başkan Toyran, otoparklardaki kaçak girişe son verdi


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Bankomat sisteminin devreye sokulması ile birlikte Sökespor"a gelir sağlayan çay üzerindeki otoparkların bundan sonraki gelirinde "sıfır kaçak" olacak.
Geçtiğimiz günlerde Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"a Sökespor"un işlettiği ve gelirleri kulübün sportif faaliyetlerinde kullanılan 2 adet otoparkta bankomatlı sisteme geçilmesi talebini ileten Kulüp yönetimi amacına ulaştı.
Ziyarette konuyla ilgileneceğini ve gereken girişimlerde bulunacağı sözünü veren Başkan Toyran, kısa süre içinde otopark girişlerinde bankomatlı sistemine geçilmesi için gerekli talimatları vererek kaçak girişe son verdi. Bundan sonra bankomat sisteminin devreye sokulması ile numaratörlü olarak bankomattan geçecek olan araçların kaçak girişi kesinlikle mümkün olmayacak.
Bankomatlı sisteme geçilmesinin yerinde bir uygulama olduğunun altını çizen Başkan Toyran, “Kulüp yönetiminin bu yöndeki talebini değerlendirerek gerekli girişimlerde bulunduk. Artık kaçak giriş söz konusu olmayacak. Sökespor"a gelir sağlayan otoparklarda kaçak girişin olmaması kulübe aktarılan gelirleri de eskiye nazaran olumlu oranda değiştirecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.