Başkan Toyran Söke'nin TEOG şampiyonlarını unutmadı

Başkan Toyran Söke'nin TEOG şampiyonlarını unutmadı

Başkan Toyran Söke'nin TEOG şampiyonlarını unutmadı

Söke’deki devlet okullarının Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı birincilerini, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran unutmadı. Başarılı öğrencileri makamında kabul eden Başkan Toyran; öğrencilere hediyelerini verdi, başarılarının devamını diledi.
Geçtiğimiz günlerde açıklanan TEOG sınav sonuçlarında Söke’deki devlet okullarından BatıSöke Ortaokulu 8-D Şubesi öğrencisi Furkan Öncel, aynı okuldan 8-A öğrencisi Kübra Çakırlar ile Çeltikçi Ortaokulu 8-B şubesi öğrencisi Sima Altınkum adlarını Türkiye Birincilerinin arasına yazdırmayı başardı. İki devlet okulunun bu başarısı takdir toplarken, öğrenciler Söke’nin gururu oldular.
Öğrencilerin TEOG başarılarına duyarsız kalmayan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, öğrenciler ile birlikte BatıSöke Ortaokulu Müdürü Mehmet Telli ve Çeltikçi Ortaokulu Müdürü Şahin Aktaş’ı makamında ağırladı. Bu anlamlı buluşmada Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Söke Belediyesi Genel Koordinatörü Süleyman Çakmak da bulundu.
Öğrencilerle ve okul müdürleriyle keyifli sohbet eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi. Öğrencileri kutlayan Başkan Toyran, başarılı öğrencilere tablet bilgisayar hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.