Başkan Toyran’ın Kadınlar Günü mesajı

Başkan Toyran’ın Kadınlar Günü mesajı

Başkan Toyran’ın Kadınlar Günü mesajı

Kadınların toplumsal yaşamın temel direği olduğunu belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; haksızlığa, eşitsizliğe, şiddete ve ayrımcı uygulamalara karşı dik duran ve mücadele veren tüm kadınların her zaman destekçisi olduğunu söyledi.
Bulundukları her alana ayrı bir anlam ve güç kazandıran kadınların toplumun baş tacı olduğunu dile getiren Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Kadınlara gerekli fırsat ve imkanlar verilmelidir. Bu anlamda kadınlara ev ve aile yaşamları dışında daha sosyal, siyasal ve ekonomik hayata katkı sağlayabilme olanakları sunulmalıdır. Söke Belediyesi olarak kadınlarımıza yönelik projeler üretme gayreti içindeyiz. Semt Evlerimiz kadınlarımızın evleri dışında üretim yapabildikleri, paylaşarak ve eğlenerek sosyal çevrelerini geliştirdikleri mekanlar haline geldi. Belediye Meydanında oluşturduğumuz kadın el emeği pazarında kadınlarımız bu üretimlerini aile ekonomilerine katkıya dönüştürüyor. ‘Hoş geldin Bebek’ Projemiz ile yeni anne olan kadınlarımızın mutlu günlerinde de yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bizzat gerçekleştirdiğim ev ve semt evleri ziyaretlerinde kadınlarımızın sorun ve taleplerini ilk ağızdan dinlemeye devam edeceğim. Başarılı çalışmalar ortaya koyna Kent Konseyimizin Kadın Meclisi’nin her zaman destekçisiyiz” dedi.
Başkan Toyran mesajında; “Kadınların şiddet görmediği, öldürülmediği aydınlık bir gelecek dilerken, fedakar kadınlarımızın bu aydınlık geleceğin yaratılmasında en büyük güç olduğunu belirtmek isterim. Bu duygularla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.