Başkan Tuncel Ağaçlı Mahallesi’nde sorunları yerinde inceledi

Başkan Tuncel Ağaçlı Mahallesi’nde sorunları yerinde inceledi

Başkan Tuncel Ağaçlı Mahallesi’nde sorunları yerinde inceledi

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, ilçeye bağlı Ağaçlı Mahallesi’ni ziyaret etti. Muhtar Halil Yüksel’den mahallenin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Tuncel; yerinde incelemelerde bulundu.

GERÇEK GAZETESİ

Halkçı yönetim anlayışıyla, mahalle muhtarlarıyla sürekli olarak görüşerek sorunlara çözüm üreten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; Söke’nin sahil sitelerine geçiş yolu üzerinde bulunan Ağaçlı Mahallesi’ni ziyaret etti. Muhtar Halil Yüksel ve mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Tuncel, yine sorunlara anında çözüm üretti. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel mahallenin hizmet bekleyen noktalarını yerinde inceledi, tespitlerde bulundu.

Ağaçlı Mahallesi Muhtarı Halil Yüksel; “Levent Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Allah bin kere razı olsun. Mahallemizde çalışmalar yapılıyor. Beklentilerimizi de başkanımıza ilettik” dedi.

Başkan Tuncel ise; “Muhtarımızdan taleplerini dinledik, Ağaçlı Mahallesi’nin beklentilerini biliyoruz. Elimizden gelen hizmetleri veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” dedi.

3-022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.