“Başkan Tuncel’in çalışmalarından çok memnunuz”

“Başkan Tuncel’in çalışmalarından çok memnunuz”

Özbaşı Muhtarı Levent Özyılmaz’dan Başkan Tuncel’e teşekkür

Gerçek Gazetesi

Söke Belediyesi saha ekipleri eş zamanlı temizlik çalışmaları sürdürüyor. Söke merkez ve çevre mahallelerde yürütülen kapsamlı temizlik çalışmaları belirlenen program çerçevesinde devam ederken; Özbaşı Mahallesi’ndeki çalışmalar da tamamlandı. Bayram öncesi temizlik Özbaşı mahalle sakinleri ve muhtar Levent Özyılmaz’ın da yüzünü güldürdü.

Özbaşı Mahalle Muhtarı Levent Özyılmaz; “Bütün sokaklar temizlendi, kanalların içleri, meydan, sağlık ocağımız, cami Söke Belediyesi’nin Özbaşı’nda temizlemediği yer kalmadı. Çok güzel bir çalışma oldu, sağ olsunlar. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’e teşekkür ediyoruz. Geldiler, gereğini de yapıyorlar” dedi.

“Başkan Tuncel’in çalışmalarından çok memnunuz”

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in çalışmalarından yana çok memnun olduklarını dile getiren Özbaşı Mahalle Muhtarı Levent Özyılmaz; “Benim yıllardır kanayan bir yaram vardı, mezarlık duvarı. Şimdi bakın dört dörtlük oldu. Başkanımıza gittim sorunu dile getirdim. Geldiler, baktılar ve uygun gördüler. Ekipler geldi gereğini yaptılar. Bu şekilde çalışmalarının devamını diliyorum. Daha güzel işler yapılacağına inancım tamdır” diye konuştu.

ozbasi-temizlik1.jpgozbasi-temizlik2.jpgozbasi-temizlik3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.