Başkan Ülken, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretini değerlendirdi.

Başkan Ülken, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretini değerlendirdi.

Başkan Ülken, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretini değerlendirdi.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önceki gün gerçekleştirdiği Aydın ziyaretini değerlendirdi.

Bakan Ülken yaptığı açıklamada “ TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu Aydın’a gelerek şehrimizi onurlandırmış, Aydın Ticaret Odası’nın organizasyonunda yapmış olduğu konuşmada çok kapsamlı bir şekilde Aydınlıları aydınlatmıştır. Tespit eden, çözüm ortaya koyan ve ufuk açan değerlendirmeleri ile adeta Aydın ve Türkiye ekonomisinin fotoğrafını çekmiştir. Konuşmasındaki Aydın Ticaret Odası’nın 5 yıldızlı oda olduğu vurgusu “AYTO ÇAĞ ATLATIYOR” projesinin Türkiye’de bir ilk ve tüm oda ve borsalara  örnek olması gerektiğini belirtmesi, ATLASJET işbirliği protokolünün önemine değinmesi, “Odalar ne işe yarar?” sorusuna AYTO’nun en güzel cevabı verdiğini ifade etmesi, AYTO Başkanı olarak şahsımın, yönetim kurulu, meclis, komite üyelerimizin ve AYTO’nun gerçek sahibi üyelerimizin şevk ve azmini bir kat daha artırmıştır.” dedi.

Başkan Ülken sözlerine şöyle devam etti;

Genel olarak Aydın ilinin TOBB’a bağlı oda ve borsalarının ziyaret edilmesinin, “AYTO ÇAĞ ATLATIYOR PROJESİ”, AYTO-ATLASJET işbirliği protokolü, AYTO-AYSO-AYTB UMEM BECERİ-10 projelerinin ve başta protokolü imzalanan TOBB Meslek Lisesi olmak üzere Aydın’a yapılacak eğitim yatırımlarının Başkanımız önderliğinde Aydınımıza ve Aydın ekonomisine hayırlı olmasını temenni ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.