Başkan Vekili Kutlay görevine hızlı başladı

Başkan Vekili Kutlay görevine hızlı başladı

Başkan Vekili Kutlay görevine hızlı başladı


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ın Ankara ziyareti nedeniyle izne ayrılmasının ardından Söke Belediye Başkan Vekili olarak Söke Belediye Meclis Üyesi Haluk Kutlay görevine başladı.
Pazartesi gününe kadar Söke Belediye Başkanlığına vekalet edecek olan Kutlay, dün itibariyle görevine başlayarak, makam koltuğuna oturmayı değil Söke Belediyesi"nin Turgut Özal Caddesi üzerindeki İşkur Hizmet Binası önünde sürdürdüğü kaldırım düzenleme çalışmalarını ve Sökespor Kulübü Tahsin Demirtel Spor Tesisi"ndeki bakım ve tadilat işlerini yerinde incelemeyi tercih etti.
İlk olarak Turgut Özal Caddesi üzerindeki devam eden kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek en kısa sürede tamamlanması için Söke Belediyesi ekiplerinin canla başla çalıştığını belirten Kutlay, “Güzergah dahilindeki kaldırım düzenlemesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kaldırım düzenlemesi ile hem yayalarımız rahat edecek hem de Turgut Özal Caddesi yeni bir görünüme kavuşmuş olacak” diye konuştu.
“TESİS İÇİNDE PARK VE
YEŞİL ALAN YAPILACAK”
Daha sonra Cumhuriyet Mahallesi"ndeki Sökespor Kulübü Tesisleri"ndeki bakım ve tadilat işleri hakkında kulüp yöneticilerinden bilgi alan Kutlay, “Yarın itibariyle kadın işçilerimiz buradaki otların temizliği için çalışmalara başlayacaklar. Buradaki eksiklikleri ve Söke Belediyesi olarak neler yapabileceğimizi yerinde gözlemlemek istedik. Vatandaşlarımız için bahçeyi daha rahat kullanacakları bir hale getireceğiz. Önceki yıllarda yapılan çocuk oyun alanının etrafından yapacağımız düzenleme ile vatandaşımız rahat bir nefes alacak. Tesis içinde park ve yeşil alan yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.