BAŞKANIMIZ ÇERÇİOĞLU'NUN ÇALIŞMALARI HALKA AÇIKTIR

BAŞKANIMIZ ÇERÇİOĞLU'NUN ÇALIŞMALARI HALKA AÇIKTIR

Ortada operasyon yapılacak bir durum söz konusu olmadığını söyleyen CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı operasyon söylentilerine sert çıktı

Gerçek Gazetesi / Durmuş Tuna
Yaklaşık bir aydır fısıltı gazeteciliği aracılığıyla dillendirilen Aydın Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyon iddialarına siyasilerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Örgütünü teyakkuza geçiren ve Aydın halkının yoğun tepkisine neden olan iddialara teşkilatın bir numaralı ismi Hikmet Saatçı'dan da tepki geldi. İddiayı ortaya atan basın mensubu Metin Can ve birlikte hareket ettiği arkadaşlarının operasyon yapılacağı bilgisini kendisiyle paylaştığı duyumunu aldığımızı hatırlattığımız Hikmet Saatçı'nın konu hakkında görüşlerini aldık. Operasyonların gizliliği olduğunu söyleyen Başkan Saatçı, "Operasyon nedir? Operasyonun anlamı nedir? Operasyon nasıl ve neden yapılır? Öncelikle bunları bilelim. Operasyon dediğin gizli yapılır. Operasyonun gizlilik derecesi vardır. Operasyon yapılacağını gazetecilerden öğreniyoruz. Ben, Aydın Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyon yapılacağı iddialarına inanmıyorum." dedi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun hizmetlerinin ortada olduğunu söyleyen Başkan Saatçı, "Operasyon yapılması için ortada bir neden göremiyorum. Başkanımız Çerçioğlu'nun çalışmaları Aydın halkının görüşüne açıktır. Yıpratmaya yönelik girişimler bunlar. Bu gibi haberlerle zarar vermek istiyorlar. Bizler CHP olarak büyük bir aileyiz. Bu gibi girişimlerle bize zarar veremezler" dedi.
Operasyon iddiasının Aydın Valiliği kaynaklı olduğunu ve gazeteci Metin Can'a (kendisinin iddia ettiği gibi) zayıf ihtimal olmakla birlikte Vali Ayyıldız'ın söylemiş olabileceğini veya yüksek ihtimalle de Valilik Danışmanı Bekir Aygül'ün sızdırmış olabileceği bilgisini paylaştığımız Başkan Saatçı, "Dediğim gibi operasyon gizli olur. Gazetecilerin ağzında dolaşan bir iddiayla operasyon yapılacağına inanmıyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.