Başkanlardan Aydınspor 1923'e destek

Başkanlardan Aydınspor 1923'e destek

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydınspor 1923’lü futbolculara moral verdi.

Başkan Çerçioğlu’nun desteklerinin her zaman devam edeceğini ve takımın şampiyon olacağına dair inancının tam olduğunu belirtmesi futbolcular ve teknik heyet tarafından alkışlandı.
Son 12 maçta sadece bir kez yenilen ve grubun güçlü takımı Pendikspor’u 2-0 yenerek zirveye bir adım daha yaklaşan Aydınspor 1923’de Başkan Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan devre arasında soyunma odasına giderken Adnan Menderes Stadı’nı tıka basa dolduran binlerce seyirci “Aydın’ın gururu büyük başkan” tezahüratları yaptı. Başkan Çerçioğlu’da tribünleri selamlayarak karşılık verdi.
Devreyi 1-0 önde kapatan futbolcular devre arasında kendilerini Özakçan ile birlikte ziyaret eden Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek maçın ikinci yarısına ayrı bir moralle başlayacaklarını ifade ettiler.
Başkan Çerçioğlu ve Özakçan, futbolculara ve teknik heyete devre arasında yaptığı konuşmada, maçı galip bitireceklerine inandıklarını belirterek, “Biz her zaman sizin yanınızdayız. Bu takım bugünkü gibi iyi oynayıp galip gelsin gerisini bize bırakın. Aydınspor 1923 Aydın’ın takımı ve bu takıma şampiyonluk yakışır” diye konuştular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.