BAYDAR NE DEMEK İSTEDİ?

BAYDAR NE DEMEK İSTEDİ?

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Atatürk Spor Kompleksi’nin temel atma töreninde Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'e hitaben yaptığı konuşma dikkat çeken Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ne demek istedi?

Gerçek Gazetesi/Durmuş TUNA  AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’i eleştiren CHP Aydın Milletvekili Baydar, “15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nın açılışında yaptığım konuşma birisine batmış olmalı ki; bazı şeyler söyleme ihtiyacı duymuş. Ben o arkadaşa sormak istiyorum; senin kız kardeşin Fatih Üniversitesi’nde çalışıyor muydu,
çalışmıyor muydu ? 
Kız kardeşin şimdi nerede?
Öğretim görevlisi olarak devam mı ediyor?
Enişte ne iş yapıyor? 
Bir çık meydana da ayan beyan açıkla. 
Endamını görelim” dedi. 
Baydar'ın Erdem'e yönelik soruları Aydın gündemine bomba gibi düştü. Siyasi kulislerde, vatandaşlar arasında  Baydar'ın Erdem'e yönelttiği soruların cevapları merak ediliyor.
AK Parti Aydın Milletvekili
Chp Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar'ın, "Bir çık meydana da ayan beyan açıkla. Endamını görelim” sözleri de merak uyandı. Aydın kamuoyu şimdi Baydar'ın Erdem için sarfettiği endamını görelim sözünü sorguluyor. Baydar, "endamını görelim" derken ne demek istedi?
Gerçek Gazetesi olarak konunun yakın takipçisi olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.