BAYINDIR CADDESİ BAYRAMA HAZIR!

BAYINDIR CADDESİ BAYRAMA HAZIR!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Söke yatırımları hız kazandı. Söke’ye yapılan en önemli yatırımlardan biri olan Çeltikçi Mahallesi’nde bulunan Bayındır Caddesi’nde artık sona gelindi.

Başkan Çerçioğlu’nun talimatları ile başlanan bin 200 metre uzunluğundaki caddenin kaldırım yenileme çalışmaları biterken son kat asfalt çalışmasına başlandı. Sökeliler bayramda yenilenmiş dört dörtlük bir caddeye kavuşmuş olacak. 

haber-ici-(4)-008.jpg
Söke’nin merkez mahallelerinde başlayan altyapı ve sıcak asfalt yatırımlarından biri olan Bayındır Caddesi’nde son viraja gelindi. Kamu kurumlarının çalışmalarını bitirmesinin ardından caddede yatırımına başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekipleri ilk olarak içme suyu alt yapı yenileme çalışmaları kapsamında 2 bin 500 metrelik şebeke hattını yenileyerek cadde üzerindeki 170 adet abonenin parsel bağlantılarını değiştirdi. 

haber-ici-(3)-008.jpg
ÜST YAPI DA SONA GELİNDİ
Başkan Özlem Çerçioğlu’nun yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında ASKİ ekipleri alt yapı ile ilgili tüm işlemleri bitirdikten sonra üst yapı çalışmalarına da aynı hızla başladı. 10 bin metrekarelik alanda kaldırım yenileme ve ilk kat sıcak asfalt döküm işlemine başladı.


DÖRT DÖRTLÜK CADDE BAYRAMA HAZIR
İlk kat döküm işleminin tamamlanmasının ardından kaldırım çalışmalarını da bitiren büyükşehir ekipleri bin son kat sıcak asfalt atımına başladı. Bayındır Caddesi’nde son olarak vatandaşların isteği üzerine hız kesiciler ve trafik ışıklarının takılması ile Söke halkı dört dörtlük bir caddeye bayramda kavuşmuş olacak.  

haber-ici-(2)-006.jpg
AKKENTLİ: ”TOPUKLU EFE SÖKE YATIRIMLARINA HIZ VERDİ”
Yapılan çalışmaları yakından takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli,”Söke İlçemiz geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde büyükşehir belediyemizden yatırımlarını alıyor. Başkan Çerçioğlu’nun talimatları ile her geçen gün yeni ve güçlü projeler gelmeye devam ediyor. Bugünde Söke’mizde güzel bir proje daha nihayete eriyor. Bayındır Caddemizin son kat asfaltının atımına başladık”dedi. 

haber-ici-(1)-008.jpg
AKKENTLİ:“ BAYINDIR CADDESİ BAYRAMA HAZIR”
Bayındır Caddesi’nde bugün itibariyle son kat sıcak asfalt çalışmalarına başlandığını belirten Akkentli, ”Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu Bayındır Caddesi’ndeki çalışmalardan her an bilgi alıyor. Yaklaşık 20 araç, makina ve ekipmanla çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlk kat asfalt atımının ardından kaldırım çalışmalarına başlamıştık. Kaldırımlarda bitti bugün bin 200 metre mesafede son kat asfalt atımına başladık. Bayındır Söke'nin önemli bir caddesi. Son kat bittiğinde Söke’mize yaptığımız diğer örnek caddelerimiz gibi Bayındır Caddemiz de çok güzel bir görünüme kavuşacak. Çarşamba ve Perşembe günleri Ukome ekiplerimiz yol çizimlerini ve işaret levhalarını monte edecekler. Bu işlem tamamlandıktan sonra Caddemizi Bayramda hizmete açmak istiyoruz. Söke’mize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.