Bayram hazırlıkları tamamlandı

Bayram hazırlıkları tamamlandı

Bayram hazırlıkları tamamlandıHelvacı, “Halkımızın huzur içinde Kurban Bayramı geçirmesi için Belediye olarak her türlü tedbirleri aldık”

Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
Söke Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı.
Bugün saat 13.00 den itibaren başlayacak olan bayram tatilinde belediye hizmetlerin aksaması için tedbirler alınırken, her bayramda olduğu gibi mezarlıklara ücretsiz araç servisi bugün saat 10.00"dan itibaren başlıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı vatandaşların huzur içinde Bayramlarını geçirebilmeleri için Söke Belediyesi olarak her türlü tedbirlerin alındığını belirterek, “Başta zabıta, itfaiye, cenaze, su, kanalizasyon hizmetlerimizin aksamadan yürütülmesi önlemler alındı. Ayrıca kurban kesim noktaları hazırlandı” dedi.
Bayram Hizmetleri :
Bugün saat 10.00"dan itibaren Granta"ya Söke Şehir İçi Dolmuş Seferleri (Ücretsiz) Çimento Asri Mezarlığına Söke Belediye araçları (Ücretsiz)
Kurban Kesim Yerleri, YENİ CAMİ MAHALLESİ : Çarşamba Pazar Yeri, CUMHURİYET MAHALLESİ : Tatil Pazarı, ATATÜRK MAHALLESİ :Ticaret Lisesi Karşısı Cumartesi Pazaryeri, KONAK MAHALLESİ :Koca Cami Yanı Manavlar İçi, ÇELTİKÇİ MAHALLESİ :Huzur Sitesi F.Uyguntüzelİ.Ö.O. karşısı, FEVZİPAŞA MAHALLESİ :Eski Şehir İçi Dolmuş Durağı, YENİKENT :Yenikent Camisi Yanı
Bayramlaşma;
Bayramın İkinci günü saat 13.00-13.30 Belediye Meclis Salonu, 13.30-14.00 Huzur Evi, 14.00-14.30 Ceza ve Tutuk Evi Lüzumlu Telefonlar
Zabıta :5181324
Sağ. Gr. Bşk:5131576
Müftülük :5181236
İlçe Tarım :5181184

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.