Bebekli ailelere Turkcell'den kamera servisi

Bebekli ailelere Turkcell'den kamera servisi

Turkcell Kamera Servisi, cep telefonu üzerinden kolay kullanımı ve işlevselliğiyle gün içinde bebeklerinden uzakta olan ebeveynler için tasarlandı.

Turkcell, ailelerin içini ferah tutacak bir yeniliğe imza atıyor. Turkcell Kamera servisi, kolay kullanımı ve birbirinden işlevsel özellikleri ile gün içinde bebeklerinden uzakta olan ebeveynler için özel olarak tasarlandı. Anne ve babaları çocuklarıyla ilgili kaygılarından uzak tutmak ve hep bir arada olduklarını hissettirmek için geliştirilen Turkcell Kamera Servisi, bebeklerin her anını kaydediyor. Kayıt altına alınan tüm görüntüler servise kayıtlı cep telefonları üzerinden internet paketinin kotasından düşmeden izlenebiliyor. Böylece ebeveynler ister evde ister işyerinde olsunlar bebeklerine sadece bir telefon kadar yakın olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Anne-babalar bebeklerinin özel anlarını kaçırmıyor

Özellikle aklı işte kalbi evde kalan, çalışan annelerin bebeklerinden hiç ayrılmamışçasına içlerini rahat ettirecek Turkcell Kamera Servisi, onlara duydukları karşı konulmaz özlemi de azaltıyor. Görüntülerin tümü Turkcell'in bulutuna sesli kayıt özelliği ile kaydedildiği için anne ve babalar, sonsuz bir aşk besledikleri bebeklerinin ilk adımlarıyla birlikte ilk kelimelerini de yakalamanın keyfine varıyorlar. Turkcell sunucularına kaydedilen ve istenilen her yerden erişilebilen görüntüler cep telefonlarına ya da bilgisayarlara indirilerek sonsuza dek saklanabiliyor, arkadaşlarla paylaşılabiliyor.

Uğraştırmayan kamera kurulumu

Turkcell Kamera servisini kullanmak için, kamerayı keşif ve montaj derdiyle uğraşmadan, etrafı kırıp dökmeden sadece birkaç dakikada kurmak mümkün. Evin herhangi bir odasına sadece fişe takıp kullanılabilen kameranın yönlendirilmesi cep telefonu üzerinden sağlanıyor. 355 derece dönebilme özelliği sayesinde kameranın görüş açısı sabit kalmıyor. Böylece tamamı gözetim altına alınan odada tam bir kontrol sağlanıyor. Tüm bu özellikleriyle Turkcell Kamera, nerede olunursa olsun sadece bebeklerin değil; ofis ya da dükkânların da cep telefonu üzerinden izlenip kontrol edilmesine imkân tanıyan bir servis sunuyor. Kamera kurulduktan sonra sisteme Turkcell süper şifre ile giriş yapılması gerektiği için görüntülere sadece kullanıcının kendisi ulaşabiliyor.

Bebeğiniz uyandığında haberiniz olsun

Gece görüşü sayesinde bebeklerin gece ve öğle uykusu sürekli takip altında tutulabiliyor.Hareket tespiti özelliğiyle bebekler uyandıklarında anne ve babalar cep telefonuna gelen uyarı mesajı ile haberdar ediliyor. Ne zaman uyandığı, uyandığında neler yaptığı eski kayıtlardan izlenebiliyor. Hareketin tespit edildiği anlar işaretlendiği için bu sayede önemli anlara da kolayca ulaşılabiliyor.

İster peşin ister taahhütlü paketle 7 Gün Kayıt özelliği

Farklı ihtiyaçlara yönelik hazırlanan Turkcell Kamera, Canlı İzleme ve 7 Gün Kayıt olmak üzere iki farklı servis seviyesi ile birlikte sunuluyor. Kamera hizmeti canlı izleme servisi ücretsiz olarak kullanılabilirken, 7 Gün Kayıt özelliğinden faydalanılmak istenirse aylık 14,90 TL ödeniyor. Peşin satış fiyatı olan 599 TL olan Turkcell Kamera çok kısa bir süre için 199TL kampanyalı fiyatıyla www. turkcell.com.tr ve 27-29 Ekim tarihlerinde www.unnado.com'dan satışa sunulacak.

7 gün kayıt 14,9 TL/AY

Görüntüler 10'ar dakikalık klipler halinde kaydedilir

Hareket algılanan anlar Alarm Videoları altında ayrıca kaydedilir

Son 7 Gün kameranın internete bağlı olduğu tüm anlar kaydedilir

Dilediği zaman canlı izlenebilir ve internet paketinden düşmez

Canlı izleme 0 TL / AY

Hareketin algılandığı anlar 10 saniyelik klipler halinde kaydedilir

Toplamda 200 hareket videosu bulutta saklanır

Dilediği zaman canlı izlenebilir

Cep telefonunuzdan izlenen kamera görüntüleri internet paketinden düşer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.