BEHÇET ALP SOSYAL MEDYADA KINANDI

BEHÇET ALP SOSYAL MEDYADA KINANDI

Kaçak binalarının mühürlenmesinden sonra gündeme gelen Kuşadası DEVA Partisi İlçe Başkanı Behçet Alp’in ailesine ait olan turistik tesis tescilli yapıyı ‘meskene’ çevirmeye çalışması, sosyal medyada infiale neden oldu.

Sosyal medya kullanıcıları ‘bir siyasi parti ilçe başkanının nasıl böyle kanunsuz bir talepte bulunabilir’ yorumlarını beraberinde getirdi.

Kuşadası Deva Partisi İlçe Başkanı Behçet Alp’in kaçak yapılarının Belediye tarafından mühürlenmesinin üzerinden daha üç ay geçmesine rağmen, bir siyasi parti ilçe başkanının tekrardan usulsüz bir girişimde bulunması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Alp’in ailesine ait olan turistik tesisin, mesken olması için Kuşadası Belediyesi’ne mevzuata aykırı talepte bulunarak ‘konut tescili ’ almak istemesi sosyal medyada tepkilere yol açtı. Alp’in mevzuata aykırı isteğinin Belediye tarafından reddedilmesinin yerinde olduğunu belirten vatandaşlar, bir siyasi parti ilçe başkanı ‘nasıl böyle bir istekte bulunur’ yorumlarının yapılmasına neden oldu.

BEHÇET ALP SESSİZLİĞİNİ KORUYOR
Hem kamuoyu hem de sosyal medyada tepkiyle karşılanan Behçet Alp’ten konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, sosyal medya kullanıcıları Alp’ten mesajlarına yanıt verilmesini istedi. Alp ise şuana kadar sessizliğini korumaya devam etti. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.