Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası bol gollü başladı

Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası bol gollü başladı

Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası bol gollü başladı

Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
MİLLİ EĞİTİM
SÖKE  BELEDİYESİ
Saha: Yenikent
Hakem: Eren Özyemişçioğlu
MİLLİ EĞİTİM : Önder, Hayrullah, Engin, Yılmaz, Hüseyin (Vedat) Turgay
SÖKE BELEDİYESİ: Erkan, Bahadır, Ozan (Süleyman) Rahmi, Ali (İsmail), (Tarık), Harun, (Kaya), Erden
Goller: Dk.4 Yılmaz, Dk.6 Bahadır(kk) Dk.15-38-48-55 Hayrullah, Dk.19-53-57-59 Okan, Dk.17. Bahadır, Dk.24 Hüseyin, Dk.40 Engin, Dk.33-60 Vedat
 
ŞİFA TIP : 5
HALK BANKASI : 2
Hakem: Eren Özyemişçioğlu
ŞİFA TIP : Ahmet, Turan, Suat, (Zeki), Mustafa, (M.Ali), Adnan, Habib, Hüseyin
HALK BANKASI : İlkay, Mustafa, Haluk, Bünyamin, Aykut, Taner, Cihan
Sarı Kart: Taner (Halk Bankası), M.Ali (Şifa Tıp)
Goller: Habip (3), Hüseyin (2), Mustafa, Pen. Cihan
Söke Belediyesi"nce bu yıl ikincisi düzenlenen "Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası" başladı. Yenikent Halı Sahasında oynanan turnuvanın ilk karşılaşmaları bol gollü geçerken, Belediye Meclis üyeleri Enver Helvacı, Abdullah Arıcı ve İbrahim Muslu karşılaşmalar öncesi hakem ve takımlara başarı dileğinde bulundular.
Zaman zaman yağan yağmura rağmen karşılaşmalara zevkli ve çekişmeli geçerken karşılaşmaları yöneten Aydın Bölgesi Futbol Hakemlerinden Eren Özyemişçioğlu başarılı yönetimi ile dikkat çekti.
Turnuvanın ilk maçında şampiyon adaylarından Milli Eğitim(A), ev sahibi Söke Belediyesine şans tanımadı. Baştan sona Milli Eğitimin üstünlüğünde geçen karşılaşmada Milli Eğitim adeta gol oldu yağdı; 14-1.
Gecenin ikinci maçında sağlık çalışanlarından kurulan Şifa Tıp Merkezi, Halk Bankası adı altında turnuvaya giren Bankacılar karşısında zorlansa da karşılaşmayı 5-2 kazanarak şampiyonaya  galibiyetle başladı.
Yirmi takımın beş ayrı grup da mücadele ettiği turnuvaya olan katılımdan ve ilgiden memnun olduklarını söyleyen Belediye meclis üyesi Enver Helvacı, “Belediyemizce yeni  dönemde yapılan bu ilk etkinlikte ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlar arasında sosyal ilişkileri daha da güçlendirmek, dostlukları geliştirmeyi amaçladık. Düzenlediğimiz bu tür etkinlikleri daha da yaygınlaştırmak amacındayız”dedi. Tertip Komitesi üyesi ve Belediye Meclis üyesi İbrahim Muslu da turnuva ile yaptığı değerlendirmede tüm ekiplere başarı dileğinde  bulunarak, “Sahada futbol oynayan arkadaşlarımızın yanı sıra turnuvaya seyirci ilgisinin olması sosyal bir etkinlik adına güzel bir şey. Temennimiz geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonki turnuvada centilmence, sportmence tamamlanır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.