Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası sürprizlerle başladı

Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası sürprizlerle başladı

SÖKE VERGİ DAİRESİ :5 ESNAFSPOR-1:6EMNİYETGÜCÜ:0 SÖKTAfiSPOR :2

Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
SÖKE VERGİ DAİRESİ :5 ESNAFSPOR-1:6
EMNİYETGÜCÜ:0
SÖKTAfiSPOR :2
Söke Belediyesi’nce kamu kurum ve kuruluşlar arasında düzenlen’Belediye Başkanlığı Halı SahaTurnuvası’nın ilk karşılaşmalarında Vergi  Dairesi 5-1 önde götürdüğü karşılaşmayı 6-5 kaybederken erken final olarak nitelendirilen karşılaşmada Söktaşspor, Emniyetgücünü 2-0’la  geçti.
Aydın Bölgesi Klasman Hakemlerimizden Mustafa Muslu’nun mükemmel yönetim gösterdiği karşılaşmaya Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı, Hatice Sarınç, Belediye Meclis Üyeleri Sevim fiahin, Burak Özdemir, fierafettin Cindaroğlu, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban, sahada mücadele eden sporcuların çalışma arkadaşları ve aileleri izlerken her iki karşılaşmada zevkli ve çekişmeli geçti.
Vergi Dairesi Rehavet Kurbanı Oldu
Turnuvanın iddialı ekiplerinden Vergi Dairesi, kaleci Mitat ve tecrübeli oyuncusu Uğur’dan yoksun kadrosu ile çıktığı karşılaşmada gününde olan ve ilk yarıdaki başarılı kurtarışları ile  dikkat çeken Kaleci Ömer Çanakcı, Akın Ünal ve Galip Saraç’ın mükemmel oyunu ile ilk yarıyı 3-1 gibi önde tamamladı.Farklı galibiyetin getirdiği moral ile ikinci yarıya başlayan mavi beyazlılarda Akın Ünal’ın yerini genç Nazif Erol’a bırakmasının ardından kondisyon düşüklüğü dikkat çekti. İkinci yarıda oyuna Mehmet Gül’ün girmesiyle toparlanan Esnaf Odaları karşılaşmada üstünlüğü ele geçirerek rakibi karşısında baskıyı kurdu. Karşılşamnaın son on dakikasındaki ataklarla  karşılaşmada önce beraberliği elde  eden Esnafspor son saniyede gelen gol ile maçı 6-5 kazandı.
Derbinin galibi Söktaşspor oldu
Turnuvanın erken finali olarak konuşulan Emniyetgücü-Söktaşspor karşılaşmasında her iki ekibin mücadelesi derbiye yakıştı. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Söktaşspor her iki yarıda Timur Keçeci ile bulduğu gollerle 2-0 kazandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ayağına aldığı darbe ile sakatlanan Emniyetgücü’nden Zeki Oğuz Kesen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Özekmekçi, “Turnuvaya Katılan Tüm Takımlarımıza Başarı Diliyorum”
Aydın Valisi Mustafa  Malay ile katıldığı Organize Sanayi Bölgesi Toplantısını ardından turnuvaya kısa bir gecikme ile katılan Tertip Komitesi ve Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ilk geceye olan katılım ve ilgiye memnun olduklarını söyleyerek, “Temennimiz bu ilginin turnuva sürecince yaşanması. Turnuvanın dostça, centilmence geçeceğine inanıyor ve  tüm takımlarımıza başarılar diliyorum”dedi.
Öte yandan Esnafspor adına takım kaptanı Nazmi Tükel, tertip komitesi üyesi Rahmi Akmazlar’a çiçek vererek turnuva için teşekkür etti.
VERGİ DAİRESİ:5
ESNAFSPOR-1:6
Hakem:Mustafa Muslu
Vergi Dairesi : Ömer Çanakçı, Akın Ünal(Nazif Erol), Faruk Karabıyıkoğlu, Galip Saraç, Murat Akova, Aydın Akgül, Yaşar Akkaş, MuratAktaş, Mehmet Taylan Akman
Esnafspor-1   : Ali Korkmaz, Reşat Karadavut, Abbas Yöntem, İsmail fiahin, Mümin Aslan, Mustafa Çifter, Yaşar Bilenyıl, Mehmet Gül, İbrahim Dagdelen
Goller: Murat Akova, Akın Ünal (2), Galip Saraç (2),
Vergi Dairesi, Reşat Kardavut, İsmail fiahin (3), İbrahim Dağdelen, Mümin Aslan
EMNİYETGÜCÜ: 0
SÖKTAfiSPOR : 2
Emniyetgücü: Yusuf Bulçak, Zeki Oğuz Kesen, Ertan Erol, Selçuk fiimsek, Mustafa Gümüştaş, Veysel Turan, Seylani Akgün, Kamil Üstün, Ahmet Erbil
Söktaşspor: Emre Akkuş, Ümit Kütük, Mesut Özbey, Ejder Yaman, Timur Keçeci, Musa Polat, Değer Çakır, Bülent Gelmez, Mehmet Yetimoğlu, Engin Keni, Murat Döndü
Goller:
Timur Kececi (2)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.