Belediye Başkanlığı Turnuvası devam ediyor

Belediye Başkanlığı Turnuvası devam ediyor

Belediye Başkanlığı Turnuvası devam ediyor


█GerçekGazetesi
Necati MALDAR
MİLLİ EĞİTİM VERGİ DAİRESİ KARŞISINDA COŞTU
Saha: Cumhuriyet
Hakem: Mehmet Çavdar
MİLLİ EĞİTİM: Fuat (3), Ali Büyükhasırcı (3), Emrah Kaplan (3), Göksel Salkan (3), Hakan Öncül (3), Cevdet Samav (5), Vedat Aslan (3), Hayrullah Bektaş (4)
VERGİ DAİRESİ: Eray Can (4), Nazif Erol (3), Galip Saraç (3), Akın Ünal (2), Mehmet Taylan Akman (3), Mehmet Telis (3), Yaman Özkan (3), Sinan Sarıçiçek (3)”
Goller: Cevdet Samav (4), Hayrullah Bektaş (3), Vedat Aslan, Emrah Kaplan; Milli Eğitim, Galip Saraç, Nazif Erol; Vergi Dairesi
Turnuvanın B grubunun iddialı ekiplerinden Milli Eğitim Vergi Dairesi karşısında adeta gol oldu yağdı. Geçtiğimiz hafta Kızılay"a 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda yara alan Milli Eğitim,Vergi Dairesi karşısında özellikle ikinci yarıdaki futbolu ile farka koştu.Vergi Dairesinde bu karşılaşmada da 2 golde kalırken,Galip Saraç yine boş geçmedi.
BARO ADLİYE"DE
MOREL DEPOLADI
BARO : 5
ADLİYESPOR : 1
Hakem: Mehmet Çavdar
BARO: Vedat Ölkü (4), Tuncay Bozdağ (3), Ayhan İpek (5), Fatih Güler (3), Onur Nas (3), Halil Arat (4), İsmail Demirci (5)
ADLİYE: Hüseyin Tucan (3), Abidin Tokmakoğlu (3), Can Baran (2), Atilla Dingil (3), Ömer Herdemgil (2), Seyit Yıldız (3), Mücahit Yıldız (3), Muhammet Herdemgil (3), Hakan Maltepe (2)
GOLLER: İsmail Demirci (2), Ayhan İpek (2), Tuncay Bozdağ ; Baro, Seyit Yıldız; Adliye Sarı Kart: İsmail (Baro)
Bu yıl ki turnuvada geçtiğimiz sezonlardaki performansından düşük olarak mücadele etmesi ile dikkat çeken antrenör Mustafa Açıcı yönetimindeki Baro, Adliye karşısında 5-1 galip gelerek çeyrek final için umut tazeledi. Geride kalan ilk iki maçına göre sahada daha derli toplu bir futbol sergileyen Baro"da Basketbol kökenli futbolcu İsmail Demirci"yi Adliye durdurmakta zorlanırken, Ayhan İpek"te attığı gollerin yanı sıra attırdığı gollerle de galibiyetin mimarı oldu. B Grubunun sürpiz ekipleri arasında yer alan Adliye, iddialı çıktığı Baro karşısındaki oyunu ile hayal kırıklığı yaratırken gol yollarında başta kaleci Vedat Ölkü olmak üzere rakip savunmayı aşmakta zorlandılar.

HALK BANKASINA
YAZIK OLDU
HALK BANKASI : 2
KIZILAY : 3
Hakem : Mehmet Çavdar
HALK BANKASI: Eren Ekiz (3), Taner Şen (4), İlkay Kaya (4), Alper Acar (4), Zafer Deniz (3), Hüseyin Ulucaköy (4)
KIZILAY: İsmet Can (3), Gökhan Kaskan (3), Fatih Kandaş (3), Musa Binici (3), Serhan Kundak (4), Murat Çeşmeci (3), Serhat Kor (3)
Goller: Alper Acar, Hüseyin Ulacaköy (Halk Bankası) Serhan Kundak (2), Musa Binici (Kızılay)
Sarı Kart: Fatih Kandaş, Serhan Kundak (Kızılay)
Halk Bankası Söke Şube Müdürü Alper Acar"ında forma giydiği Halk Bankası, mütevazi kadrosu ile şampiyon adayı Kızılay"a kafa tuttu. Güçlü rakibi karşısında galibiyeti son dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle kaçıran Halk Bankası, Taner"in sakatlanması ile son dakikalarda maçı 5 kişi ile sürdürdü.
Karşısında orta sahada iyi top çeviren, oyunu kanatlara yıkarak gol arayan bir Halk Bankası bulan antrenör Mehmet Çarkıfelek yönetimindeki Kızılay"da etkili isimlerden Serhan Kundak bir kez daha takımını kurtaran isim oldu.
Öte yandan Başkan Oğuz Eryıldız yönetimindeki şube yöneticileri genel merkezin gönderdiği Kızılay Maden Sodalarından bu maçta da seyircilere ve sporculara dağıtarak gönül almaya devam ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.