Belediyeden yaz çalışması

Belediyeden yaz çalışması

Yaz sezonunda çalışmalarını hızlandıran Söke Belediyesi ilçenin değişik mahallelerinde hizmet üretmeye devam ediyor.

Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Kemalpaşa Mahallesine Yağmur Suyu Kanalı;
Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan mevcut yağmur suyu şebekesi ağı genişletiliyor. Kemalpaşa Mahallesi'nin yeni yerleşim alanlarından olan Rasih Azbazdar Kız Yurdu yanında bulunan Yurt sokağa yağmur suyu kanalı çalışması başlatıldı. Yurt sokağı üst yamaçlarından gelecek olan yağmur sularını toparlayacak olan projede iki yüz metre 600"lük yağmur suyu kanalı döşenecek.
Belediye Meydanı Düzenlemesi Son Aşamada;
Yeni Belediye Hizmet Binasının hizmete girmesinin ardından başlatılan Belediye önü ve çevresindeki çalışmalar son aşamaya geldi. Belediye önü havuzu alt yapısı çalışmasının tamamlanmasının ardından süs havuzu fıskiye sistemi ekipmanlarının alımı ihaleye çıkarıldı. Ayrıca peyzaj düzenlemeleri kapsamında bitkilendirme çalışmalarında palmiye ve minyatür mazı dikimleri tamamlandı.
Belediye önü düzenleme ç.alışmalarının ekim ayı içersinde tamamlanması bekleniyor.
Konyalılar Mahallesine Tahsin Testici Parkı Çalışması Sürüyor;
İlçemiz Yenicami Mahallesi Bağarası yolu üzerinde bulunan yerel dille Konyalılar Mahallesi olarak bilinen mahalledeTahsin Testici sokakta bulunan yeşil alan parka dönüştürülüyor. Park düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından tamamlanması planlanan diğer parklarla birlikte çocuk oyun grupları hizmete girecek.
Okullar İlaçlandı;
Yeni Eğitim sezonu öncesi ilçemizdeki tüm okulların tuvaletleri başta olmak üzere bodrum ve bahçeleri ilaçlanarak haşere ile mücadele çalışması tamamlandı.
Bahçe Sokak Asfaltlanmaya Hazırlanıyor;
Konak Mahallesinin köklü sokaklarından olan Bahçe Sokak asfaltla buluşmaya hazırlanıyor. Belediye şantiye ekiplerince yol söküm çalışmasının tamamlanmasının ardından bordür çalışmaları sürüyor. Bordür ve kaldırım çalışmalarının tamamlanması ile Bahçe sokakta asfaltlama çalışması hayata geçirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.