BENZER DAVRANIŞ SERGİLEYEN İŞLETMEYE DEVLET EL KOYDU

BENZER DAVRANIŞ SERGİLEYEN İŞLETMEYE DEVLET EL KOYDU

ERDOĞAN'A MEYDAN OKUYAN FETÖ FİRARİSİ İŞADAMINI SAHTE BELGELERLE AKLAMAYA ÇALIŞTILAR

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA - (Haber-Yorum)

AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer'in yönetimindeki FETÖ bağlantısını gizleme uğraşısı işe yaramadı. 

AK Parti Söke İlçe Başkanlığında FETÖ bombaları peş peşe patladı.

AK Parti Söke İlçe Başkanlığında yedek yönetim kurulu üyesi M.B.'nin kardeşi A.B.'den sonra şimdi de asil yönetim kurulu üyesi N.K.'nin oğlu M.K.'de FETÖ'den tutuklandı. Bu iddiayı ortaya atmam sonrası beni Cumhuriyet Savcılığına şikayet eden ve tutuklanmam için çaba sarfeden Fatih Gürer yönetimi tek kelimeyle iflas etmiştir.

FETÖ'ye karşı hiç bir mücadelede yer almayan hatta FETÖ firarisi Şahin İlgi aleyhine yaptığım haberi sahte belgelerle yalanlamaya çalışan Fatih Gürer yönetiminin kamuoyunda hiç bir güvenilirliği kalmamıştır.

Devlet dairelerine atadıkları kişilerin de FETÖ bağlantısı çıkan Abdullah Yeniusta yönetiminin devamı özelliğindeki Fatih Gürer yönetimini kamuoyuna açıklamama yapmaya çağırıyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, AK Parti içindeki FETÖ'cülerin ihbar edilmesini ve ayıklanmasını isterken, bu kişlerin avukatlığının üstlenilmesi emre itaatsizlik değil midir?

Bu sorunun cevabını başta AK Parti camiası çok merak ediyor olsa gerek!

Fatih Gürer ve yönetim kurulu üyeleri, Şahin İlgi'yi sahte belgelerle aklamaya çalışmalarının ve FETÖ sevici yaklaşımlarının hesabını hem AK Parti Genel Merkezi nezdinde hem de Mahkemeler huzurunda vereceklerdir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a meydan okuyan TUSKON'cu Şahin İlgi'nin savunulmuş olması anlaşılır gibi değil. 

ERDOĞAN'A MEYDAN OKUYAN FETÖ FİRARİSİ İŞADAMINI AKLAMAYA ÇALIŞTILAR

AK Parti Söke İlçe Başkanlığı'nın gözle görülür en önemli FETÖ/PDY savunuculuğu ise; firari işadamı Şahin İlgi aleyhinde yaptığımız haberimizin yalanlanmaya çalışılması olmuştu. Sahte belgeler kullanılarak, FETÖ firarisi Şahin İlgi'nin aklanmaya çalışılması, Söke eski Kaymakamı Mehmet Demirezer'in haberimizi doğrulamasıyla AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer'i sıkıntıya sokmuştu. Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral, 5. Olağan Kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a meydan okumuş ve ogün orada bulunan Şahin İlgi avuçları patlayana kadar meydan okumayı ayakta alkışlamıştı.

BENZER DAVRANIŞ SERGİLEYEN İŞLETMEYE DEVLET EL KOYDU

AK Parti Söke İlçe Başkanlığının FETÖ destekçisi tavrının bir benzeri Nazilli'de yaşanmış ve bir işletmeye Devlet el koymuştu. FETÖ/PDY operasyonuyla gözaltına alının Uğur Derin Dondurucu Şirketinin sahiplerini savunan ve gözaltıları eleştiren Nazar Gazetesi ve matbaa tesislerine kilit vurulmuştu. İşletmenin iki ortağından biri tutuklanırken, diğeri de firar etmişti. Ani bir kararla önce İlçe'lerde ardından İl’lerde kongreye gitme kararı alınması, Söke gibi sorunlu ilçelerin FETÖ/PDY yapılanmasından temizlenmesi açısından önem taşıyor.

GÜRER YÖNETİMİNE GÜVENİLMEMELİDİR...

Başta Söke Cumhuriyet Başsavcılığı olmak üzere Devlet yetkililerinin Fatih Gürer ve yönetim kurulu üyelerinden bu saatten sonra FETÖ konusunda destek almaması gerekmektedir. Nitekim bu yönde destek veriyormuş gibi görünseler de verdikleri destek ve isimler dün olduğu gibi bundan sonra da siyasi hesaplar yapılarak ve bir yerlerden aldıkları talimatlarla olacaktır. Ve günahsız kişileri ve ailelerini yaralamaya yönelik girişimler olacaktır.

FATİH GÜRER VE YÖNETİMİ SUÇ İŞLEMİŞTİR...

Bünyelerindeki FETÖ bağlantısını bildikleri halde gizlemeye çalışan Fatih Gürer ve yönetim kurulu üyeleri alenen suç işlemiştir. Bu suça; görevi Söke'yi yönetmek olan ilçe kaymakamını da alet etmişlerdir. İlçe kaymakamı bu bağlantıyı ortaya çıkarma çabamda yanımda yer almadığı gibi, belgeye ve bilgiye ulaşma girişimimi engelleyici tutum sergilemiştir. Bu konuda da Ankara nezdinde bilgilendirme de bulunduğumu kamuoyunun bilmesinde yarar görüyorum. Tüm engellemelere ve baskılara rağmen vatandaşlık görevimi yapmanın vicdani rahatı ve huzuru içerisindeyim.

GERÇEKLERİ GİZLEYEMEDİLER...

Yazdıklarımın iftira, hakaret ve suçlama olmadığı, beni yargılayan ve tutuksuz yargılanmamı uygun gören yüce Türk yargısı da gördü. Gerçekler; Yargı Mensuplarından gizlenemediği gibi, AK Parti Söke İlçe Başkanlığına yönelik oluşan suni güven ortamı artık bu saatten sonra yerini güvensizliğe bırakmalı ve bırakacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.