Beşiktaş talip

Beşiktaş talip

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında büyük bir başarı gösteren Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Zehra Kayhan’a Beşiktaş talip oldu.

Gerçek Gazetesi
Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Okullar Arası Voleybol müsabakalarında Küçük Kızlar kategorisinde il birinciliğini kazanarak Denizli Grup Müsabakalarına giden Nazilli Cumhuriyet İlköğretim Okulu turnuvada 2. olarak Türkiye Şampiyonası Kütahya Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak birçok spor dalında başarılar elde ettiklerini ve başarıların her geçen gün artacağını belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Aydın, “Küçük Kızlar kategorisinde yaptığımız 24 maçta 1 mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyeti de son karşılaşmamızda aldık. Her gün turnuva için Nazilli"den Denizli"ye gittik sanırım bunun yorgunluğunun etkili olduğunu düşünüyorum. Fakat Kütahya finallerine katılacak olmamız bizim üzüntümüzü aldı. Çocuklarımızın başarılı oyunları diğer okulların yanı sıra Türkiye"de adı sayılır kulüplerin de dikkatini çekti. Hatta Beşiktaş Spor Kulübü yetkilileri takım kaptanımız Zehra Kayhan(12)"ın telefon ve kişisel bilgilerini bizden istedi. Bizi en çok mutlu eden olaylardan birisi de budur. Yarı finallerde kendini daha da iyi sergileyeceğine inanıyorum. Profesyonel olabilecek bir takıma sahibiz çocuklarımın birbirinden güzel yetenekleri var. Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak daha önce Türkiye 5."si olmuştuk. Daha önceki bu başarımızı yükselterek ilk 3"e girmek istiyoruz. Nazilli ve Aydın"ın gururu olmak için elimizden geleni yapacağız kızlarımıza güveniyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Hikmet Durali"ye, Okul Beden Eğitimi Öğretmenimiz Oktay Arha-n"a ve bizlere araç tahsis ederek turnuvaya katılmamızda çok büyük des-tekleri olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"a teşekkür ederim” dedi.
Okullar Arası Voleybol turnuvası Küçük Kızlar kategorisinde mücadele eden Aydın İl birinciliğinin ardından Denizli Gurubunda 2. olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kızları, Okul Müdürü Hikmet Durali ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık"a, Kütahya"da yapılacak olan Yarı Finallerden çıkma sözünü verdi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.