Beyazıt Öztürk evlendi

Beyazıt Öztürk evlendi

Beyazıt Öztürk evlendi

Yılmaz ÖLMEZ
Gerçek Gazetesi
Kuşadası ilçesine bağlı Güzelçamlı Beldesi'nin genç turizmcilerinden Beyazıt Öztürk, görkemli bir düğün töreniyle yaşamını Hacer Yüksel ile birleştirdi. Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel, yeğeni Hacer Yüksel'in nikah yüzüklerini de kendisinin taktığını hatırlatırken, ”Nikahlarını kıymakta bana nasip oldu” dedi.
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün işimdaşı olan genç turizmci Beyazıt'ta, Güzelçamlı'da Beyaz lakabıyla tanınıyor. Genç çiftin düğün töreni Güzelçamlı Belediye Düğün Salonu"nda gerçekleştirilirken, çiftin nikahını Belediye Başkanı Özkal Yüksel kıydı, şahitliğini CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay yaptı. Nikah merasiminin ardından Milletvekili Atay, evlilik cüzdanını gelin hanıma verdi.
GÜZELÇAMLI'DA
YAŞATILAN
DÜĞÜN DAVETİ!!!
2 gün süren düğün töreninde kazanlar dolusu yemekler ve zerde tatlısı hazırlandı, davul-zurna eşliğinde gelin alma töreni düzenlendi. Fakat Güzelçamlı'da çok eskilere dayan bir de gelenek olduğunu öğrendik. Beldede düzenlenecek olan sünnet, nişan ve düğün törenlerine eş, dost ve yakınları davetiye gönderilerek değil, Belediye hoparlöründen yapılan düğün ilanıyla davet ediliyor. Çok eski yıllarda davul-zurna eşliğinde sokak sokak dolaşılarak tüm köy halkının düğüne davet edildiği, daha sonraki yıllarda da hoparlöründen düğün ilanının yapıldığı öğrenildi. Düğün sahipleri ise, ”Davetiye dağıtımlarında insan en yakın dostunu ya da akrabasını unutabiliyor. Bu nedenle de gönül koymalar oluyor.Güzelçamlı'da herkes zaten birbirini tanıyor.Bu nedenle de düğün törenlerine tüm belde halkını davet ediyoruz.Davetimizi de Belediye'nin hoparlörden yaptırıyoruz” dediler.Düğünden 3 gün önce davetinin yapılmaya başladığı öğrenildi.Güzelçamlı'da da davul-zurna eşliğinde gelen almaya gidiliyor.Önce yemek ikramları yapılıyor,ardından oyun havaları oynanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.