Bir musibet, bin nasihatten iyi olmasın!

Bir musibet, bin nasihatten iyi olmasın!

Bir musibet, bin nasihatten iyi olmasın!


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke"de Yenicamii Mahallesi"nde Şenırmak ve İncir Sokak üzerinde bulunmakta olan 11 ve 13 katlı site apartmanlarının olası bir yangın çıkışında üst katlarına müdahale edilmesi mümkün değil.
Söke Belediyesi itfaiye merdivenlerinin en fazla 6 ve 7 kata kadar çıkabildiği için olası bir yangında büyük tehlike yaşanabileceğini belirten bazı site sakinleri, yetkilileri duyarlı olmaya davet ederek gereken önlemin acilen alınmasını istedi.
İtfaiye merdiveni yetersiz olduğu için ulusal basına da yansıyan birçok yangının söz konusu olduğunu belirten site sakinleri, “Allah göstermesin herhangi bir yangında üst katlara ulaşmakta yetersiz kalınırsa herhangi bir can kaybının sorumluluğunu kim üstlenecek? Lütfen bu konuda gerekli techizat ve araç Söke Belediyesi İtfaiyesi"nde konuşlandırılsın ve bizler de rahat bir nefes alalım” dediler.
İlgili ve yetkililere konuyu ilettiklerini ve halen müspet bir sonuç gözlenemediğini belirten site sakinleri, “Önceki belediye yönetimi 11 ve 13 kata kadar izin verdi ama olası bir yangında itfaiye merdiveninin menzilini hesaplayamadı. Bir musibet bin nasihatten iyi olmasın” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.