Bir örgüt daha çökertildi

Bir örgüt daha çökertildi

Jandarma tarafından yapılan operasyonda bir örgüt daha çökertildi

Gerçek Gazetesi
Aydın'da polis ve jandarma tarafından organize suç örgütlerine yönelik bir aydır sürdürülen operasyonlar devam ediyor. Jandarma tarafından il merkezinde düzenlenen bir operasyonda çok miktarda çek-senet ve para ile birlikte gözaltına alınan 11 şüpheliden 9'u tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevine gönderildi.
Güvenlik güçleri operasyonların devam edeceğini belirttiler. Bir ihbarı değerlendiren Aydın İl jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler uzun süredir takipte oldukları ve liderliğini M.Ç.Ş ve S.A'nın yaptığı bir örgüte yönelik operasyon düzenledi. Suç işlemek amacıyla örgüt kurarak vatandaşları korku ve sindirme yöntemiyle zorla senet imzalatarak tahsil edip haksız kazanç sağlayan örgütün üyelerini tespit eden Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Komutanlığı önceki gece 11 ayrı ev ve işyerine aynı anda baskın düzenledi. Yapılan operasyonlarda biri kadın 11 kişi suç unsurları ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Örgütün lideri olduğu bildirilen M.Ç.Ş ve S.A'nın evinde ise çok miktarda çek-senet, nakit para ve hesap defterleri ele geçirilerek el konuldu.
Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden çete liderleri M.Ç.Ş ve S.A ile birlikte 9 kişi tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevine gönderildi. Güvenlik güçleri operasyonların devam edeceğini bildirdi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.