Bir psikopat eksik diyorduk, o da oldu

Bir psikopat eksik diyorduk, o da oldu

Bir psikopat eksik diyorduk, o da oldu

Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
Aydın’ın Söke ilçesi’nde park halindeki otomobilin çizilmedik yerini bırakmayan kişiler sırra kadem bastılar. Atatürk Mahallesi’nde gerçekleşen insanlık dışı hareket, olaya şahit olan vatandaşları öfkelendirdi. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre 25 yaşlarında oldukları tahmin edilen üç kişi park halindeki (Plakası ve sahibinin ismi bizde saklı!) otomobili gelişi güzel çizmeye başladılar.
Olayı gören bazı vatandaşlar emniyet güçlerine haber verdiler. Kısa sürede söz konusu adrese ulaşan ekipler, verilen eşkâller üzerinde çevrede geniş kapsamlı araştırma yaptılar. İnsanlık dışı manzara karşısında öfkesini gizleyemeyen otomobil sahibi, “İnsan işte böyle katil oluyor. Hiç bir düşmanım yok. Ne niyetle yaptılar bilmiyorum. Vatandaşlarımız çabuk fark etmişler. Şayet bu psikopat ruhlu kişileri zamanında fark etmemiş olsaymışlar, daha birçok aracı çizeceklermiş” dedi.
Üzücü olayın üzerine Söke Emniyet Müdürlüğüne gelen araç sahibi,3 kişi oldukları öğrenilen bu kişilerden şikâyetçi olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.