Bir tuhaf duruş hikayesi

Bir tuhaf duruş hikayesi

CHP Aydın gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı bir basın açıklaması yaptı. Dinç açıklamasında İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı eleştirdi.

CHP'li başkan Dinç'in açıklaması şöyle:

Basına ve Kamuoyuna

DURUŞ

Bir tuhaf duruş hikayesi.

Bir zamanlar Siyasi arenamızda Fırıldak Kubi lakaplı Kubilay Uygun diye bir isim vardı bilmem hatırlar mısınız. Bugünlerde Aydın siyasetinde de benzer bir vaka yaşanıyor.

Gelin bir de hikayeyi benden dinleyin. İyi Parti’nin İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya. Cumhuriyet Halk Partisi delege seçimleri başlar başlamaz müdahale edip seçimlere karışmaya çalışıyor. Yetmiyor CHP üyelerini yönlendirmeye çalışıyor. Fakat CHP’li arkadaşlarımız delege seçimlerinde kendi iradeleri ile oylarını kullanıyorlar.

İyi Parti’li Belediye Başkanı da sinirlenip CHP İlçe binasını basıyor yetmezmiş gibi İlçe Başkan Adayına saldırıyor.

Şimdi dikkat edin bu kişi Cumhuriyet Halk Partili değil. İyi Parti Belediye Başkanı. Seçimlere müdahale edemeyince de kendi kendine küsüyor ve İyi Parti’den istifa ediyor.

Özet olarak CHP delege seçimine karışmaya çalışıyor, karışamayınca öfkeleniyor ve İyi Parti’den istifa edip AKP’ye katılıyor. Fıkra zannediyorsunuz belki ama fıkra değil. Trajikomik bir gerçek.

E tabi parti değiştirmesinde AKP İl Yönetimi’ndeki akraba adayının hatırı olmuş mudur bilemiyorum. Onu da zamanla göreceğiz tabi. Neticede onun hatırı yoksa bile evladının hatırı ve ısrarı vardır belki. Bakalım Aytekin Kaya da İncirliova’yı İl yapma sözü alabilecek mi göreceğiz.

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.