“Biz Adam Olmayız”

“Biz Adam Olmayız”

“Biz Adam Olmayız” Akbük’te sahnelendi


Gerçek Gazetesi
Aziz Nesin"in yazdığı aynı adlı eserden Samsun Sanat Tiyatrosu tarafından uyarlanan “Biz Adam Olmayız” adlı tiyatro oyunu Akbük "te sahnelendi.
Oyunu Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı ve eşi, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Demirbaş, Coşkun Yetiş, Okul Müdürü Faruk Baybora, ve yaklaşık bin kişi oyunu izledi. Saat 21.30 da başlayan gösteri, sık sık alkışlarla kesilirken, oyuncuların gösterdiği performans ise büyük beğeni topladı.
Yaklaşık 2 saat süren oyun sonrasında, Samsun Sanat Tiyatrosu, Genel Sanat Yönetmeni Yaşar Gündem; “Bizleri sizlerle buluşturan ve bu tiyatroyu sizlerle paylaşmamızı sağlayan, sanata ve sanatçıya önem veren Sayın Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcıya teşekkür ediyorum. Samsun"dan kendisine bir armağan getirdik” diyerek Belediye Başkanı sandalcıyı sahneye davet etti.
Atatürk"ün Samsun"a İlk adım attığı yerde olan ve dünyanın sayılı heykelleri arasında bulunan, Atatürk heykelinin maketini Belediye Başkanı Sandalcıya verdi.
Akbük Belediye Başkanı Sandalcı ise, “Ben bu armağanı Akbük halkı adına ve Belediyenin şeref masasında sizlerin izlenimine sunmak üzere alıyorum. Akbüklü izleyicilerimizden, bu oyunu büyük bir başarıyla bizlere sunan sanatçı arkadaşlarımız için, alkış rica ediyorum. Birde yaptığımız her etkinliğe, yüksek katılımla memnuniyetlerini belirten siz Akbük halkı için alkış istiyorum. Sizler istediğiniz sürece ve bende görevde kaldığım süreç içersinde böyle etkinlikler artarak devam edecektir. Siz isteyin biz yapalım” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.