Biz gece gündüz çalışıyoruz

Biz gece gündüz çalışıyoruz

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, YEREL SEÇİMLERİN ARDINDAN İLK KEZ DİDİM’E GELDİ

 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez Didim’e geldi.
Didim Belediyesini ziyaret eden Başkan Çerçioğlu, Belediye Başkanı Deniz Atabay ve CHP’li Meclis üyeleri karşıladı. Başkan Çercioğlu Büyükşehir olmaktan dolayı sorumluluk alanının büyüdüğü ve siyaset üretmek yerine hizmet üretilmesi gerekliliği vurgusuyla başlayan konuşmasında basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Bilgisi dışındaki konularda Didim’deki Belediye Başkanı Deniz Atabay ve yardımcıları cevap verdi.
Başkan Çerçioğlu, yeni kurulan Büyükşehir Belediye anlamında en başarılı belediyenin kendilerinin olacağını iddia ederek “İddia ediyorum hem büyükşehir hem de ASKİ olarak en başarılı il Aydın olacak. Biz hizmette birinci olacağız. Bu sizlerle beraber olacak. 5 yılın sonunda sonuç böyle olacak. Biz gece gündüz çalışıyoruz. Biz çok fazla laf üretmeyiz, Sayın Başkanla beraber biz hizmet üretiyoruz. Sıkıntılar yok mu var, yeni büyükşehir olan her yerde var. AKP ve MHP’li İlçe belediye başkanlarımız da sıkıntıları dile getiriyor. Çok büyük sorun yok. İddiamızı ortaya koyduk” dedi.
Didim’de yapılacak üst yapıyla ilgili soruya cevap veren Çerçioğlu, “12 metre üzerindeki yollar bize geçti; sıkıntıları Başkan bey iletti. Liman yolu ve İnönü bulvarında sorunlar var. Kavşak ve sinyalizasyon, yaya geçidi ve diğer geçitlerin tespiti yapıldı. Bütün İl genelinde yapıldı. Seneye inşallah Didim’in iki ana yolunu asfaltlayacağız. Didim’in su sorunu ve altyapı sorunu var. Tespitleri yaptık başkanımızla, en kısa sürede başlayacağız ama önce yoldan başlayacağız gibi görünüyor” dedi.
“BAZI BAKİR BÖLGELERİN İMARA AÇILMASINA BENDE KARŞIYIM”
Üçüncü koy başta olmak üzere koylar bölgesinde halen yapılmakta olan zemin etüdünün ne anlama geldiğini yönelik soruya da cevap veren Başkan Çerçioğlu, şöyle konuştu: “Zemin etüdü yapılması oranın imara açılacağı anlamına gelmez, üçüncü koy gibi bazı bakir bölgelerin imara açılması konusu benimde kesinlikle karşı çıktığım bir konudur, bu konuda elimizden geleni yapacağız”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.