Bodrum Tanıtım Tırı Aydın’da

Bodrum Tanıtım Tırı Aydın’da

Aydın’da misafirlerini ağırlayan Bodrum Tanıtım Tırı, Aydınlılara halkına Bodrum’un güzelliklerini farklı bir pencereden gösterecek.

29 ili gezmesi planlanan Bodrum Tanıtım Tırın’ın ikinci durağı ise İzmir olacak. 22 Mart 2017 Çarşamba günü İzmir’e hareket edecek olan tır, Ege bölgesinin önemli şehirlerinden biri olan İzmir’de de halka Bodrum’un özelliklerini anlatmak için ilgililerini bekleyecek.

 

“Bodrum Sizi Çağırıyor” sloganıyla başlatılan proje, Bodrum Kaymakamlığı’nın himayesinde, Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediyesi’nin öncülüğünde oluşturuldu. Projeye, Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Denizciler Derneği, IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu da destek veriyor.

 

Eşsiz Bodrum logosu ile Bodrum’un simgesi begonviller ve mavi beyaz Bodrum evleriyle süslenen tırın içinde Bodrum tabloları, üç boyutlu Bodrum tanıtım filmi, mandalina gazozu, kolonyası ve lokumu gibi Bodrum’un yerel tatları ve ürünlerinden oluşan tanıtım materyalleri bulunuyor. Tırda görevli ekip ise gittiği her ilde Bodrum’u sevenlerine daha yakından tanıtacak.

 

Bodrum Tanıtım Tırıyla ilgili program akışı ve gelişmeleri “Eşsiz Bodrum” facebook hesabından takip edebilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.