Bölgesel Amatör Lig heyecanı başlıyor

Bölgesel Amatör Lig heyecanı başlıyor

Bölgesel Amatör Lig heyecanı başlıyor


█Gerçek Gazetesi
Aydın"ın üç takımla temsil edildiği Bölgesel Amatör Lig"de heyecan başlıyor. Aydın"ı temsil eden Çine Madranspor ve Didim Belediyespor rakiplerini kendi sahalarında ağırlarken, İncirliova Belediyespor ise deplasmana gidecek.
Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Lig"de bu sezon Aydın"ı Çine Madranspor,Didim Belediyespor ve İncirliova Belediyespor temsil edecek. Rakipleri yanı sıra, kendi arasında da yarışacak olan Aydın ekiplerinden Didim Belediyespor ve Çine Madranspor kurdukları iddialı kadrolarla 3.Lig"e yükselme mücadelesi verecek. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında antrenör Recep Özçelik"i takımın başına getiren, BAL"a yükselme başarısı gösteren İncirliova Belediyespor"da ise ilk hedef ligde kalmak olacak.
15 takımlı BAL 7. Grup"ta mücadele edecek olan Aydın"ın üç takımını ligin ilk haftasında kapalı kutu maçlar bekliyor. Pazar 16.00"da başlayacak olan karşılaşmalarda Didim Belediyespor, ligin iddialı ekibi Çiğli Belediyespor"u, Çine Madranspor Antalya ekiplerinden Kumluca Belediyespor"u ağırlayacak. İncirliova Belediyespor ise, Antalya ekiplerinden Muratpaşa Belediyespor"a konuk olacak.
BAL 7. Grup"ta ilk haftanın programı şöyle:
Bucak Bel. Oğuzhanspor-Denizli Sarayköyspor
Çine Madranspor-Kumluca Belediyespor
Didim Belediyespor-Çiğli Belediyespor
Muğlaspor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor
Denizli İl Özel İdaresi-İzmirspor
Yeni Bornovaspor-Ispartaspor
Muratpaşa Belediyespor-İncirliova Belediyespor
Acıpayam Gençlikspor(BAY) (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.