BONCUK, BONCUK TERLEDİ…

BONCUK, BONCUK TERLEDİ…

Ulusal yayın yapan bir TV programına katılan Haşmet Aysan korku dolu anlar yaşadı.

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Ulusal yayın yapan bir TV programına katılan Haşmet Aysan korku dolu anlar yaşadı. Programın bir bölümünde, AK Parti Hükümeti'nin terör konusundaki kararlı tutumu ele alındı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için övücü ifadeler kullanıldı. İşte o anlar, program konuğu Haşmet Aysan için korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Ekran başındaki Aydınlılar, Haşmet Aysan'ın boncuk, boncuk terlediğini anbean izlediler. Çünkü, Haşmet Aysan geçmişte Bakan Soylu için çirkin ifadeler kullanmış ve hakaret etmişti. Program sunucusu Latif Şimşek'in, "Bakan Süleyman Soylu olağanüstü bir insan" sözü üzerine, Ankara stüdyosundan yapılan programa İstanbul stüdyosundan bağlanan Cem Küçük de, "Terör konusunda başarılı çalışmaları taktir alıyor. Bakan Süleyman Soylu harika bir insan" sözleriyle arkadaşına destek verdiği anlarda Aysan'ın nefes almakta zorlandığı görüldü.

BAKAN SOYLU'YA "BOŞ TENEKE" DEMİŞTİ…

Süleyman Soylu hakkında , çeşitli olumsuz paylaşımlarda bulunan Haşmet Aysan’ın, Bakan Soylu’ya hitaben “Boş teneke, Tayyip’ten bakanlık kapmak için yollara düşmüş” şeklinde sözler söylediği ortaya çıkmıştı.

"SOYLU DEMEYE DİLİM VARMIYOR…' ŞEKLİNDE HAKARET ETMİŞTİ…

Aydın Denge Gazetesi’nde yayınlanan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun Çine İlçe Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmanın yer aldığı haberi kişisel profilinde paylaşan Haşmet Aysan, “Boş tenekenin sesi çok çıkar. Cinnet geçiren birisi varsa oda kendisi. Sayın SOYLU demeye dilim varmıyor” şeklinde hakarete varan cümleler kullandığı görülmüştü.

"BAKANLIK KAPMAK İÇİN YOLLARA DÜŞMÜŞ" İFADESİ KULLANMIŞTI...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik yakışıksız sözlerine devam eden Aysan, Soylu’nun Bakan olmak için sokaklara düştüğünü yazmıştı. Soylu’ya hitaben, “SÜLEYMAN desem, biz bir tek Süleyman tanırız o da SÜLEYMAN DEMİREL. Ne yapsın bu çocuk, Tayyip’den bir bakanlık kapmak için sokaklara düşmüş. İnsan hiç mi ibret almaz. Köksal Toptan ne halde” demişti.

ÖVGÜ DOLU SÖZLER KARŞISINDA SUSPUS OLDU…

Program yapımcısı gazeteci Şimşek ve gazeteci Küçük'ün bu önemli detaydan habersiz olmaları sayesinde Aysan'ın ayıbı yüzüne vurulmadığı gibi, Bakan Soylu için övgü dolu sözler karşısında suspus olması dikkatlerden kaçmadı. Aysan'ın bu davranışı, konuyu bilen ekranbaşındaki Aydınlılar tarafından esprilere neden oldu.

SÜT DÖKMÜŞ KEDİ GİBİYDİ…

Aysan'ın, Programa katılanların bu sözlerine cevaben, "Ben size katılmıyorum. Bakan Soylu için geçmişte sarfettiğim sözlerim var ve bu sözlerimin arkasındayım." diyemedi. Aysan'ın süt dökmüş kedi gibi pırsması ve sessizliğe bürünmesi Aydınlı izleyicilerin dikkatinden kaçmadığı gibi alay konusu oldu.

HER DÖNEMİN ADAMI HAŞMET...

Aydın halkı tarafından, "her dönemin adamı" yakıştırması yapılan Aysan için, "Bir kez daha bu özelliğini sergiledi ve ortama uydu. Menfaati gereği ortama ayak uydurdu." yorumu yapıldı.

bakana-hakaret.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.