BOŞ BOŞ KONUŞUYOR

Evrak konusunda uzman olduğunu iddia eden bir şahıs, aklınca kendisini bilirkişi konumuna getirmiş ve boş boş konuşuyor.

Efendiiiii!!! Büyükşehir Belediyesi 5393 sayılı kanuna, ASKİ ise 2560 sayılı kanuna tabidir. 

Kurumlar bu kanunlara göre yönetiliyor. Belediyelerin ve Sular İdaresinin Gelir Ücret Tarifeleri ile Bütçeleri her yıl kasım ayında toplanan belediye meclisinde görüşülür. Plân bütçe komisyonunda bu konular konuşulur, komisyon kararı alır ve meclis de oylanarak kabul edilir. Tarifeler ve bütçe bir sonraki yıl ocak ayında uygulamaya konulur, yürürlüğe girer.

Yani; tarifeler ve bütçe MECLİS tarafından onaylanır. Bunların hepsi kitapçık olarak meclis üyelerine dağıtılır. Bütün herkes bunlara kolayca ulaşır.

Evrak uzmanı!!! Sen sen ol bunu aklından çıkarma...

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğünde su fiyatları 2018 Kasım ayından beri aynı. Hiç değişmedi. 

Neymiş evrak uzmanı!!! 2018-2019-2020 yıllarında su ücretlerine zam yapılmamış. Elektriğe % 95, doğalgaza % 60, hammaddeye % 45 zam gelmişken ve de gerçek enflasyon % 33 seviyelerindeyken BİLE zam yapılmamış. Halkın desteğini her zaman hisseden Aydın'ın Topuklu Efe'si Özlem ÇERÇİOĞLU suya zam yapmadı ve halkın yanında oldu.

Fahiş fiyat arıyorsan git elektrik fiyatlarına, doğalgaz fiyatlarına, enflasyona bak. Fahiş fiyatları oralarda gör.

Bak evrak uzmanı!!! Büyük Menderes Nehri Aydın sınırlarına 4. Derece Kirlilik Yükü ile giriyor. Aydın içinde 2. Derece Kirlilik Yüküne düşerek Söke'den Ege Denizine dökülüyor. 

Bunu da bir yerlerine not et ki; aynı şeyleri tekrar tekrar söyleme.

Önceki ve Sonraki Yazılar