Boş tiner varilleri bomba gibi patladı

Boş tiner varilleri bomba gibi patladı

Boş tiner varilleri bomba gibi patladı

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir apartmanın bodrum katında kesilmek istenen tiner varilleri bomba gibi patladı. Kentin birçok bölgesinden duyulan patlama büyük paniğe neden oldu.
Olay, akşam saat 22.00 sıralarında Efeler ilçesi Fatih Mahallesi Batı Aydın Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Fatih Kapalı Pazaryeri’nin karşısında bulunan apartmanın sakinleri, binanın bodrum katında bir spor salonu yapmayı planladı. Spor salonunda masa olarak kullanmak için iki adet varil temin eden bina sakinleri, akşam saatlerinde varilleri spiral yardımıyla ortalarından ikiye ayırmak istedi.
Halk büyük korku yaşadı
Daha önceden tiner depolanan ve sıcak nedeniyle aşırı basınç oluşan variller, spiralin temas etmesiyle birlikte büyük bir gürültüyle patladı. Kentin birçok noktasından duyulan patlama sesi nedeniyle büyük bir korku ve panik yaşandı. İhbar üzerinde patlama sesinin geldiği bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan polis ekipleri, gürültüye bir bombanın değil patlayan tiner varillerinin neden olduğunu belirledi.
Varili kesmeye çalışırken oluşan patlamada bacağından yaralanan bir kişi, 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Bölgeyi güvenlik çemberine alan bomba imha uzmanları tiner varillerinde inceleme yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.