Bosnalı, 5. Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarını değerlendirdi

Bosnalı, 5. Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarını değerlendirdi

Bosnalı, 5. Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarını değerlendirdi

Aydın’da 16-19 Şubat 2017 tarihleri arasında Pamuk Tariş depolarında 5.’si gerçekleşen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 173 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, 5. Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı hakkında değerlendirmede bulundu. Bosnalı, “5. Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı için hedeflediğimiz başarıya ulaştık, Aydın ve Aydın dışında bir çok ilden gelen firmalar ve ürünleri ile çiftçilerimizi bir araya getirdik. 240 firmanın katılımıyla gerçekleşen fuara, Ege Bölgesi illeri ve diğer illerden de pek çok ziyaretçi katıldı. Aydın İlimizin tarım potansiyelini göz önüne aldığımızda, düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ilimiz için büyük önem taşımaktadır. Bu yıl fuarımızı yaklaşık 173 bin ziyaretçi ve 35 milyon TL’nin üzerinde sıcak satışla bitirdik. Bu rakamlar fuarın en önemli başarı göstergelerindendir. Bundan sonra ki süreçteki amacımız kalıcı ve modern bir fuar alanına sahip olarak Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ve ilimize kazandırılacak yeni fuarlar ile, ilimizin birçok özelliğinin yanında fuar kenti olarak da bilinirliğinin artmasının sağlaması olmalıdır” dedi.

Fuara destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Bosnalı, “Aydın Ticaret Borsası, Efeler Ziraat Odası ve Kobi Fuarcılık Ltd.Şti. işbirliği ile gerçekleşen Fuarın giderek büyüme trendi içerisinde olması bizlere gurur yaşatmıştır. Başarımızın sürekliliğini diliyor, Kobi Fuarcılık firmasına ve Fuarı destekleyen, Aydın Valiliğine, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize, her türlü teknik işlerin giderilmesini sağlayan Aydın Büyükşehir Belediyesine, yine teknik destek aşamasında yardımlarını esirgemeyen Efeler Belediyesine, Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne, S.S. 46 Nolu Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifine, Aydın Sanayi Odası’na, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Mühendisleri Odasına destekleri için teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.