Bosnalılar Aydın'da buluştu

Bosnalılar Aydın'da buluştu

Bosnalılar Aydın'da buluştu

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu 7’inci dönem sekizinci olağan yönetim kurulu toplantısı, Aydın Sanayi Odası’nın (AYSO) ev sahipliğinde gerçekleştirdi.
Türkiye Bosna Kersek Kültür Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Ersan başkanlığında, Aydın Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan 7. dönem 8. olağan yönetim kurulu toplantısında derneklerin faaliyet ve etkinlikleri konuşuldu.
Toplantı öncesi açıklama yapan Aydın Boşnakları Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Mergen, ”Bu toplantıları yapmamızda ki amacımız birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Aydın’da ikincisini düzenleyeceğiz toplantıda derneklerimizin faaliyet ve etkinliklerini konuşacağız. Bu toplantı ve etkinlikler kapsamında daha çok insana ulaşmak ve zor durumda olanlara hem maddi hemde manevi desteğimizle yanların da olmaktır. İnşallah toplantımızda hayırlı neticeler alırız” dedi.
Toplantıya davetli olarak katılan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ise,”Bugün aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Bosna Hersek her zaman bizim gönlümüzde olan bir yerdir. Sizlerin acıları bizim de acımızdır. Bizler elimizden gelen her yardımı ve desteği yapmaya hazırız. İnşallah toplantımız hayırlara vesile olur” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.