BOZDOĞAN'IN AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI ALTINTAŞ'TAN GÜLDÜREN AÇIKLAMA

BOZDOĞAN'IN AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI ALTINTAŞ'TAN GÜLDÜREN AÇIKLAMA

Bozdoğan Belediyesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş yapmış olduğu açıklamalarla kendi mensubu olduğu AK Parti'nin iş bilmezliğini kendi sözleri ile gözler önüne serdi.

Bozdoğanlı vatandaşlar Başkan Altıntaş'ın Şubat ayından itibaren diyaliz hastalarının artık Nazilli'ye gitmeyeceği yönünde yaptığı  açıklamanın altına yorum yağdırdı. Vatandaşlar, "Başkan Altıntaş, 20 yıldır Türkiye'yi başka parti yönetiyormuş gibi konuşuyor. Açıklaması partisi adına utanç vericidir. Demek ki ilçemiz 20 yıldır bu partiden hizmet almamış" dedi. 

Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, başta Aydınlılar olmak üzere özellikle Bozdoğan halkını hayrete düşüren açıklaması ile gündeme oturdu. Başkan Altıntaş, yaptığı açıklamada önümüzdeki Şubat ayından itibaren diyaliz hastalarının artık Nazilli'ye gitmek zorunda kalmayacağını ifade etti. Vatandaşlar, Altıntaş'ın bu açıklamasının altına adeta yorum yağdırdı.


Bozdoğanlı vatandaşlar,  "Başkan Altıntaş'ın talihsiz açıklaması ile Ak Parti Hükümeti'nin adeta beceriksizliğini ortaya koydu" derken, 20 yıldır Bozdoğan'da diyaliz hastaları için bir hastane yapılmadığını, diyaliz hastalarının tedavisi için hiçbir adım atılmadığını itiraf ettiğini dile getirdiler Vatandaşlar, yorumlarında " 20 yıldır Türkiye'yi başka parti yönetiyormuş gibi konuşan Altıntaş'ın açıklaması utanç vericidir. Bozdoğan'daki  diyaliz hastalarının yaklaşık 20 yıllık Ak Parti Hükümeti döneminde Nazilli'ye gittiğinin ve Ak Partinin Bozdoğan'a hizmet götürmediğinin açık itirafıdır" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.