Bu aracı görenler sürücünün yaşadığını öğrenince sevindi

Bu aracı görenler sürücünün yaşadığını öğrenince sevindi

Bu aracı görenler sürücünün yaşadığını öğrenince sevindi

Aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada yol savaş alanına dönerken araçta sıkışan sürücüler Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Kaza sabah saatlerinde Aydın-İzmir karayolu Kardeşköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mustafa Altıntaş yönetimindeki 09 UG 531 plakalı hafif ticari araç İzmir istikametine giderken önünde seyreden Kamil Kaçmaz yönetimindeki 09 LR 023 plakalı otomobile çarptı. Şiddetli çarpışmanın etkisi ile her iki otomobilde yoldan şarampole uçarken, Kamil Kaçmaz yönetimindeki araç hurdaya döndü. Mustafa Altıntaş yönetimindeki hafif ticari araç da takla atarak ters döndü. Bir anda savaş alanına dönen karayolunda araçlarında sıkışan sürücüler çevredekilerin ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile kurtarılırken ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Kazada hafif ticari araç hurdaya dönerken adeta metal yığınına dönen otomobili görenler sürücünün yaşadığını öğrence sevindi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken kazanın aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.