BU BAŞARI ALKIŞLANIR

BU BAŞARI ALKIŞLANIR

Anket sonucunda; AKP’li ve MHP’li seçmenlerin de en çok memnun kaldığı ilin Aydın olduğunu belirtildi

Gerçek Gazetesi
Büyükşehir Belediye hizmetlerini değerlendirmek, vatandaşların memnuniyetini tespit etmek amacıyla kapsamlı şekilde yapılan anket farklı sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilerek yaklaşık 40 bin kişiyle yüz yüze gerçekleştirildi.  
Büyükşehir Belediyeleri arasında “Büyükşehir hizmetlerini başarılı buluyor musunuz?” sorusuna vatandaşların %70.8 evet oranı ile en çok oyu alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olan Özlem Çerçioğlu, en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. %66,2 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ikinci, % 65.9 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek üçüncü oldu. 
AKP-MHP SEÇMENİ ÇERÇİOĞLU’NDAN MEMNUN
Yerel seçim sonuçlarını en yakın bilen bağımsız araştırma şirketi olduklarını belirten Gezici Araştırma Şirketleri Genel Müdürü Murat Gezici, yapılan araştırmada büyükşehirler  içerisinde halkın belediye başkanından memnuniyetinin belirlendiğini, Büyükşehirler içerisinde en başarılı görülen Belediye Başkanının Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olduğunu söyledi. Gezici ayrıca, Türkiye genelinde belediye başkanlarının kendi siyasi seçmeni haricinde başarılı bulan il olarak yapılan araştırmada ise, AKP’li ve MHP’li seçmenlerin de en çok memnun kaldığı ilin Aydın olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.