BU DA HARÇ ÇİLESİ

BU DA HARÇ ÇİLESİ

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ BİLGİSAYAR ÇAĞINDA YAŞANAN SIRA SIKINTISINA İSYAN ETTİ

 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde öğrenim gören öğrenciler bugün sistemlerin arıza yapması nedeniyle adeta harç çilesi yaşadı. Sabahtan akşama kadar bankada harç yatırmak için bekleyen öğrenciler bilgisayar çağında bu tür sıkıntı yaşanmasına garip karşıladıklarını söylediler. 
  Bugün harçların yatırılması için son gün olduğunu belirten öğrenciler, sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar gün boyu sırada bekleyip harç yatırmaya çalıştıklarını belirttiler. Daha önce harçları çeşitli bankalar aracılığı ile yatırabildiklerini belirten Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinden Gönül Şahin Mezkit, “Önceki yıllarda harçlar bir çok bankaya yatırılabiliyordu. Son gün olsa da böyle yoğunluk ve sıkıntı yaşanmıyordu. Bu yıl tek bir bankaya yatırılıyor. Bankanın sistemi de arızalanınca sabahtan akşama kadar harç yatırmak için uğraştık” dedi.
  Yaşanan sıkıntı nedeniyle bankalarda ciddi yoğunluk yaşanırken, öğrenciler yetkililerden harçların internetten ve bankamatikler aracılığı hiç olmazsa tüm devlet bankaları aracılığı ile yatırılabilmesini istediler.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.