Bu memleketin suyu olmayan 60 köyü su gördü

Bu memleketin suyu olmayan 60 köyü su gördü

Mersin: Vadettiğin hizmetin ihalesini bile yapmaktan aciz bir yönetimin temsilcisisin

Gerçek Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Savaş’ı “ADAYLIĞIN ŞAPTI, ŞEKER OLDU..” sözleriyle eleştirdi.

Mersin; “Yerel seçimlerin hızla yaklaştığı son günlerde dönüş biletlerini çekmecelerinden çıkaranları bir panik havası sarmış. Şüyu vukuundan beter cümleler kurmaya başlamışlar.

    Hâlbuki biz çok söyledik “Ya hiç konuşma, ya da akıl danıştıklarını değiştir” dedik, dinletemedik.

    Dün de Bay Mustafa Yenipazar pazarında konuşmuş. ‘Biz ne söyledik de yapmadık?’ demiş. Güler misiniz ağlar mısınız?” dedi.

    Polat Bora Mersin açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Mustafa Bey; bırak sen hizmet yapmayı, vadettiğin hizmetin ihalesini bile yapmaktan aciz bir yönetimin temsilcisisin. “Şu yatırımı hizmete açıyoruz” diyemeden, otoyolun ihale edilme ihtimalini bile beşinci kez proje diye satmaya çalışan bir kısır döngünün sonucusun. Birde üstüne Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin hükümet tarafından engellendiğini kabul etmeye başlamış. Hah, şöyle Sayın Savaş. Öğreniyorsun öğrenmesine ama sen bu kentin sorunlarını kavrayana kadar korkarım iki yerel seçim daha gelip geçecek. Ara şu karayolları bölge müdürünü de bu Nazilli, bu Buharkent, bu Söke’nin içinden geçen transit yollar kimin diye soruver. “Neden reddettiniz Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet talebini?” de! Hesap sor. Birde bizim haberimiz olmadı demez mi? Senin Aydın’dan bir haber olduğunu bütün şehir biliyordu da, birde kendin itiraf etmişsin. Senin adaylık tam şaptı şeker oldu Mustafa Bey.

    Beyefendi, bu memleketin suyu olmayan 60 köyü su gördü, yol gördü Aydın Büyükşehir Belediyesi ile.

    Birde tabi Mustafa Bey Aydın’da tanzim satış noktasına ihtiyaç yok demiş. Doğru söylemiş. Aydın’da Büyükşehir Belediyesi varken, Özlem Çerçioğlu varken evelallah ona da ihtiyaç duyurmayacağız insanımıza. Fakat sizin salonlardan, lüks restoranlardan bu yana gelemeyişiniz, mutfağa pazara düşen ateşi de görmenizi engellemiş. İnsan arasına karış biraz. Sayın Savaş, Aydın halkının aklıyla alay etmeyin, yine yolunuz düşer bu şehre selamınızı alacak Adem oğlu bulamazsınız.

    Memurumuz, işçimiz, esnafımız sıkıntıda, ziraat bitme noktasında, kırk bin dekar tarım arazisinde afet oldu, sel bastı kılınızı kıpırdatamadınız. Hayvan yemi bir yılda tam %100 zamlandı Mustafa Savaş. Hayvancı süt ineğini kestirmeye başladı. Sana son diyeceğim de şu olsun Sayın Savaş. Bu şehrin sokaklarında gördüğüm bu sıkıntıları bir bir not et, bizim söylediklerimizi de kulağına küpe et. Et ki bir buçuk ay sonra Ankara’ya döndüğünde, vaktini meclis kulislerinde çay içmek yerine Anadolu’nun gerçeğini orada oturan beylere anlatmaya harca. Belki memleketinin yıllar sonra, küçükte olsa bir sorununu çözersin, bizde sana teşekkür ederiz, sana söz!

    Bak ekteki listede de Karayolları ben kendim yapacağım demiş. Bölge müdürüne sor neden yapmadın diye.” dedi.

ekran-resmi-2019-02-14-11.59.33.pngekran-resmi-2019-02-14-12.01.15.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.