BU NEYİN YEMEĞİ TOYRAN?

BU NEYİN YEMEĞİ TOYRAN?

CHP'li Söke Belediye Başkanı ve AKP'liler imar mı konuştular?

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Söke'nin CHP'li Belediye Başkanı Süleyman Toyran, bugün gündeme bomba gibi düşecek bir buluşmaya imza attı. AKP Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer ve beraberinde bir önceki AKP Söke İlçe Başkanı Abdullah Yeniusta, Aydın AKP'li eski İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Özcan, AKP Söke İlçe eski Yöneticisi İsmail Yaman'ın da bulunduğu kahvaltıda buluştu. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ın kahvaltılı görüşmeye danışmanı olarak bilinen aynı zamanda da sırdaşı Ali Sarayköylü ile katıldığı görüldü.

GÖRÜŞMEYİ ÖZCAN MI ORGANİZE ETTİ?

Bilindiği üzere; masada bulunan Kenan Özcan, Söke Organize Sanayi Bölgesi seçimleri sonrası sosyal medya üzerinden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yönelik haksız suçlamalarda bulunmuştu. Başkan Çerçioğlu'da bu olayı yargıya taşımış ve Özcan hakkında şikayetçi olmuştu. Kahvaltılı toplantıyı Özcan'ın organize ettiği ve tarafları bir araya getirdiği tahmin ediliyor. 

TOYRAN AKP'YE Mİ GEÇİYOR?

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinin en önemli oturumları olan bütçe oturumlarına katılmadığı için Başkanı Özlem Çerçioğlu ile arasının açık olduğu söylentileri basın mensupları tarafından haber konusu yapıldığı şu günlerde bu gizli buluşma kafaları iyice karıştırdı. "Toyran AKP'ye mi geçiyor?" söylentilerinin Söke kamuoyunda konuşulduğu şu günlerde Söke'de bir restoranın üst katında ve gözlerden uzak bir şekilde AKP'nin kurmaylarıyla bir araya gelinmiş olması CHP'de nasıl karşılık bulacak çok merak ediliyor.

CHP İL VE İLÇE BAŞKANLARININ HABERİ YOKMUŞ!

"Ne var yani! Öylesine bir yemek yedik!" diye geçiştirilemeyecek bu görüşmede AKP üst düzey olarak temsil edilirken, CHP Söke İlçe Başkanının ve CHP Aydın İl Başkanının haberi var mı? CHP'li Söke Belediye meclisi Üyelerinin haberi var mı? Görüşmeden haberdar olup olmadıkları konusunda bilgilerine başvurduğumuz CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz'ün gelişmeden habersiz olduklarını söylemeleri ise şaşkınlık yarattı.

TOYRAN'IN ELİNDEKİ KAĞITTA NE YAZIYORDU?

Görüşme anında Toyran elindeki beyaz renkteki kağıdı okurken, AKP'lilerin pürdikkat şekilde onu izledikleri ve dinledikleri görüldü. Bu kağıt ta enaz gizli toplantı kadar önem taşıyor ve çok konuşulacağa benziyor. Bu kağıtta ne yazıyordu? Kağıdı AKP'liler mi Toyran'a okuması için verdi yoksa Toyran AKP'lilere bilgi mi veriyordu? sorusu ise merak konusu.

GÖRÜŞMEDEN GERİYE SADECECEVAP BEKLEYEN SORULAR KALDI

CHP'lilerin canını çok sıkacağa benzeyen görüşmeden geriye kalanlar ise; "Bu siyasileri bir araya getiren ne olabilir? Yemekte ne konuşuldu? Masada okunan kağıtta ne yazıyordu? Toyran AKP'ye mi geçiyor? İmar ile ilgili problem mi var? Kim kimden ne yardım istedi?" şeklinde yarım düzine soru önümüzdeki saatlerde bakalım nasıl yankı ve cevap bulacak?

toyran-ve-akpliler1-001.jpg

toyran-ve-akpliler-2.jpg

toyran-ve-akpliler-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum