BU SORUNU TOPLU İSTİFA YANİ ONUR İSTİFASI TEMİZLER

Gerçek Gazetesi’nin 08.12.2014 tarihli sayısında, "T.C. Devleti Söke OSB'nin başında ama bir yolu yapmaktan aciz." diye yazdım...
Bu sözüm üzerine, AK Parti Söke İlçe Teşkilatı kurucu başkanı sayın(!) Kenan Özcan, “Sen terör örgütü mensubu musun ki, aynı üslupla Devleti aşağılıyorsun?” diye bana sosyal medya üzerinden sataştı.
Yorumu bilgisayar ekranında, karşımda biranda görünce ve de iradem dışında “Yok artık!” deyivermişim...
Gazetedeki arkadaşlar da merak edip, yanıma geldiler. Şaşkınlığımı üzerimden atıp, mesajı gösterdim...
 Söke OSB konusunda, Gerçek Gazetesi olarak yaptığımız yayınlar anlaşılan çok rahatsız etmiş kendisini. Yakıştırmasına bakılınca hırsından tavan yapmış vaziyette. Nasıl saldıracağını, iftira atacağını şaşırmış. Adeta gözünü kin bürümüş...
Sana da bu yakışır zaten sayın(!) Özcan... 
Yıllardır, Ortaklar'daki işyerinden bunu yapıyorsun. İnsanlara iftira atıyorsun. Ayaklarını kaydırıyorsun...
Ben şehit torunuyum, şehit. Herkese nasip olmaz bu gurur. Benim annemin dedesi Çanakkale'de şehit olmuş. Ya senin! Türklüğümle hep gurur duydum. Beni bilen bilir. Bu yaptığın tutmaz Kenan efendi! Sen; Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan TC'den neden rahatsız oluyorsun? Türklüğünle övün, Türk anne ve babanın çocuğu olarak dünyaya geldiğin için gururlan. Ben haykırıyorum bak. "Ne mutlu Türk'üm diyene” diye... 
Günlerdir Söke OSB konusunda yazıyorum. Bu arada Kenan Özcan’da ister istemez yazılarıma konu oluyor. Sosyal medya üzerinden de zaman zaman atışarak yazışıyoruz. Her tavuğun eti yenmez ya! Benimki de sert geldi anlaşılan ve zora gelince ortamı çirkileştirdi. Terör örgütü mensubu olup, olmadığımı sordu! Bana; terör örgütü mensubu yakıştırması yapan bu anlayışın ruh halini düşünebiliyor musunuz? 
Beni kamuoyunun gözünde zor durumda bırakmaya çalışmış. Beni hedef gösteriyor. 
Sen insanları salak mı sandın Ortaklar mikseri...
Herkes benim bu terör örgütüne bakış açımı bilir. Geçmişte bu kanlı terör örgütü hakkında yazdığım yazılar ortada. Senin karşında yeni yetme bir gazeteci de yok. Tartışmayı istediğin gibi yönlendirecek ve hallaç pamuğu yapacağın bir insan değilim ben. Sen de bunu çok iyi biliyorsun. Bir tartışmayı bile erkekçe yapamıyorsun. Ama ben yine de senin seviyene inmeyeceğim. Çünkü ben de, önce Allah sevgisi sonra da Allah korkusu var. Bu nedenle kimse hakkında iftira atamam. 
Bu yakışıksız saldırın hiç iyi olmadı. Sana olan saygım artık kalmadı. Yazımın başında, isminle hitap etmeden önce kullandığım sayın ifadesinin sonundaki (!) işaretten bunu anlamışsındır herhalde. 
Artık Ortaklar'daki tuğla fabrikasından Söke'yi karıştırma dönemin bitti. Emekliye ayrılma dönemin geldi. Ya adam gibi oturacaksın ya da Söke kamuoyu bu şehre yaptığın her yanlıştan haberdar olacak. Seninle yıllardır her ortamda saygı çerçevesinde polemiğe girdik. Bundan sonra da gireceğiz. Artık polemiklerimizde tek fark olacak! O da saygı olmayacak. Önerim böyle ucuz ayak oyunlarıyla karşıma çıkma. Beni hafife alma. Terör örgütü mensubuymuşum imalarıyla kafa bulandırmaya çalışma.  
Geç bunları geç... 
Herkes herkesi biliyor...
Seni de biliyor, beni de biliyor...

***
Dedim ya! 
Aydın eski İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Özcan’a bir haller olmuş...
“OSB yönetimi, OSB'nin bir yolunu dahi yapamadı diyen cahile kanun öğretmek lazım. OSB'ye giden 30 mt'lik bağlantı yolunu Büyükşehir Belediyesi yapmak zorunda. Lütfetmiyecek görevini yapacak. Yasası gereği OSB sınırları dışında OSB yönetimi kuruş para harcayamaz” diye de yol yordam öğretmeye kalkışmış. Bir de “cahil” yakıştırmasında bulunmuş...
Evet bir yolu bile yapamadılar. Sözümün arkasındayım. Gidin Özlem Başkanın gönlünü alın, özür dileyin yapsın. Söke OSB'ye siyaset karıştıran sen ve senin gibiler değil mi? Elbetteki OSB yolunun ne şekilde ve kim tarafından yapılacağını biliyorum. Yapamadınız derken kastettiğim konu, bu alicengiz oyununuz yüzünden Özlem Başkan’ın Söke OSB yönetimine sıcak bakmamasıdır. Sayın Özcan ortada bir cahil varsa o da sensin. Ortaklar’da çalıştığın tuğla fabrikasından Söke'yi karıştırıyorsun sonra da insanları cahil yerine koyuyorsun. Söke OSB seçiminde her türlü hainlik yapılmıştır. Söke'ye ihanet edenleri bu toplum çok iyi biliyor. Birileri ihanet içinde olacak, Söke'ye hainlik yapacak sonra da hiç birşey olmamış gibi işler tıkır, tıkır işleyecek. 
Nerede görülmüş böyle bir şey sayın akıllı???
Söke'nin geleceği olarak gördüğümüz OSB'ye siyaset karıştıranlar olarak kendinizi nasıl hissediyorsunuz çok bilmiş ve çok akıllı geçinen büyük siyasetçi(!!!)
Söke OSB’ye siyaset karıştırma işinin mimarı AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve Ortaklar uzantısı olarak sizsiniz. İllaki bizim dediğimiz kişi başkan olacak, diye direten ve senaryoyu hayata geçirmesi için görevlendirilen de Aydın Valisidir. Siyaseti Söke OSB'ye karıştıran sizsiniz. AK Parti Söke İlçe Binasında yapılan toplantıda saatlerce OSB'yi konuşan, Başkan Çerçioğlu düşmanlığı yaparak eleştiren de AK Parti'dir. Ben bu işin çözüm yolunun tüm yönetim kurulu üyelerinin istifasıyle mümkün olduğuna inanıyorum. Ancak yeni bir yapılanma Söke OSB'yi ayağa kaldıracktır. Vali Bey ile ilgili söylediklerimin de sonuna kadar arkasındayım. Sökeli OSB yöneticilerini küçük düşürdü. Zan altında bıraktı. Söke insanının temsilcileri için güvensizlik ortamı yarattı.
Bu sorunu artık toplu istifa yani onur istifası temizler...
Sayın(!) Kenan Özcan beni cahillikle suçluyor ama sayın Kasım Üzüm’ün açıklamalarını gözden kaçırıyor. 
Kasım ağabeyim, “Yolu biz yaparız” dedi. Yolu yapmak için harcamayı düşündüğü para kamulaştırma için alınmış krediye ait. Bu para başka bir yerde kullanılamaz. Konu bundan ibaret. 
İddia ettiğin gibi kanun bilmiyor değilim. Bilmesem de soruyor, soruşturuyor ve öğreniyorum. Kasım ağabeyimin kanunu bilmediği ortada. Adamın eline kağıt verip, toplantıya gönderiyorsunuz ama adam gibi bilgilendirmiyorsunuz. Sonra da hep birlikte madara oluyorsunuz. Başkan Özlem Çerçioğlu'na rest çekerken yanılgı içine düştü. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun, “Bu işin ehli sanayicidir ve bu işin başında anayici olsun” demekteki kastı budur. 
Aydın’ın Büyük Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bu konuya yaklaşımı ve çıkış noktası  “SÖKE’ye YAZIK EDİLMEMESİ” noktasında olmuştur. İyi niyetle yapılan açıklama kısır çekişmelerle nerelere gelmiştir. Bir tarafta Söke’ye hizmet etmek isteyen Başkan Çerçioğlu, bir tarafta da birbirini yiyen bizler. 
Allah hepimize akıl ve fikir versin... aynı zamanda da yardımcımız olsun...

Önceki ve Sonraki Yazılar