BU UTANÇ ONLARA YETERDE ARTAR!

BU UTANÇ ONLARA YETERDE ARTAR!

Tezcan: Mersin'den yükselen acı, çığ gibi büyüyerek hepimizin yüreğini yakmıştır. Özgecan, ailesinin canı iken şimdi hepimiz canı olmuştur.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in sosyal medya hesabından, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin açılışını yaptığı Özgecan Aslan Parkı'na ilişkin “Bunun adına siyasi fırsatçılık denir ve düpedüz rol kapmadır...” şeklindeki sözlerine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan tepki gösterdi.

Tezcan yaptığı yazılı açıklamada “Mehmet Erdem, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu vicdan yoksunu sözlerle hedef almış, Aydın siyasetinin en utanç dolu sözlerinden birine imza atmıştır.” dedi.

Tezcan açı4klamasında şunları söyledi:

“Mersin'den yükselen acı, çığ gibi büyüyerek hepimizin yüreğini yakmıştır. Özgecan, ailesinin canı iken şimdi hepimiz canı olmuştur. Aydın Büyükşehir Belediyesi, kadına yönelik şiddete duyarlılık göstererek 'Özgecan Aslan Parkı'nın' açılışını gerçekleştirmiştir. Ancak Mehmet Erdem, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu vicdan yoksunu sözlerle hedef almış, Aydın siyasetinin en utanç dolu sözlerinden birine imza atmıştır. Siyasi fırsatçılığın kitabını yazanlar herkesi kendisi gibi zannetmektedir. AKP döneminde yüzde 1.400 artan kadına şiddet için 'Kadına şiddet abartılıyor', 'Kadın erkek eşit değildir', 'Tecavüze uğrayan doğursun, gerekirse devlet bakar', 'Makyaj yapan kadının kaportası bozuktur, 'Kadın iffetli olacak. Mahremi, namahremi bilecek, öyle herkesin içinde kahkaha atmayacak' diyen siz değil misiniz? Bu sözleri sarf eden bir zihniyete mensup bir kişi elbette ki Özgecan kızımız adına açılan parktan rahatsız olacaktır… Bu utanç onlara yeter de artar!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.