Bugüne kadar gerçekleşen en büyük deri toplama kampanyası

Bugüne kadar gerçekleşen en büyük deri toplama kampanyası

Söke’de yapımı devam eden 2. Fakülde binasının yapımına katkı sağlamak üzere gerçekleştirilen kurban derisi toplama kampanyası başarılı geçti.

Söke'de yapımı devam eden 2. Fakülde binasının yapımına katkı sağlamak üzere gerçekleştirilen kurban derisi toplama kampanyası başarılı geçti. Kampanya; İlçe Kaymakamı ve Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) Başkanı Mehmet Demirezer tarafından 'Söke'de Bu güne kadar gerçekleştirilen, En büyük Kurban Deri Bağış Kampanyası' olarak nitelendirildi. Yapılan açıklamada kampanya kapsamında 487 Adet 11 Bin 574 Kg. Dana Derisi, 2 Bin 524 Adet Koyun Derisi, 294 Adet Keçi Derisi toplandığı belirtildi.

"KAYMAKAM'DAN TEŞEKKÜR"

Söke İlçe Kaymakamı ve SÖKEV Başkanı Mehmet Demirezer, kurban/deri bağış kampanyasında emeği olan herkese teşekkür etti. Demirezer yayınladığı açıklamada; "İlçemizde yapımı devam eden 2. Fakültemiz için bağışlanmıştır. Kampanyamıza katılım sağlayan, Söke Belediyesi adına, Belediye Başkanı Sayın Süleyman Toyran 'a (SÖKEV)Yönetim Kurulu ve Üyelerimize, Deri bağış Kampanyasına destek veren Kurum ve Kuruluşlara, Görev alan çalışma arkadaşlarımıza, şükranlarımı sunarım" ifadelerine yer verdi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.