Bunlar ancak kendileri çalar, kendileri okur, kendileri oynar

Bunlar ancak kendileri çalar, kendileri okur, kendileri oynar

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç yazılı bir basın açıklaması yaptı. Dinç açıklamada, "manşet isimli site artık yalanlarıyla şirazesini de ayarını da ne yapacağını da şaşırdı." dedi

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç yazılı açıklamasında şunları söyledi:

Sözüm ona AKP’ye desteğe kendini adamış, manşet isimli site artık yalanlarıyla şirazesini de ayarını da ne yapacağını da şaşırdı.

AKP’nin yaşadığımız felaketin ardından tüm beceriksizliğiyle enkaz altında kalmasını nasıl perdeleriz diye çırpınmalar, yalanlar, yalanlar… Ha millet yer mi? Yemez… Bunlar ancak kendileri çalar, kendileri okur, kendileri oynar.

Dağıtamadıkları on tane bez çadırın, yollayamadıkları iki tane seyyar tuvaletin, seyyar duşun altında kaldılar ama efendim bu millete şöyle bir yalan dolan metin yazıp servis etsek dönüp inanan olur mu ?

Yok efendiler. Sizin bu yöntemler tedavülden kalktı. Açık olan dönüşüm ofisine kapalı dedirteceksiniz, bir aylık prosedürleri birer yılda izinlendirmeyeceksiniz sonra yok efendim şöyle mi böyle mi ?

Beyler, kendinize gelin…
Hala orada kaldıramadığınız enkazların altında insanlar yatıyor. Sizde hiç utanma yok mu? Bu kadar mı önemli koltuklarınız, bu kadar mı değerli maaşlarınız, makamlarınız ?

Beceriksizliğinizi bu halk tescil etti, beceriksiz AKP diye patent enstitüsüne başvuracak artık farkında değilsiniz...

Milleti susuz, barınacak yersiz yurtsuz, temel sağlık hizmetlerinden bile mahrum bıraktınız.
Önce pandemideki rezalet yönetiminiz, sonra ekonomik krizde milleti ezmeniz şimdi de felaketi yaşayan mazlum Türk halkı…

Sizi öyle yalan haber servisi yapan siteler falan kurtaramaz, sonun başlangıcındaydınız, artık sonun sonundasınız.

Bırakın boş yapmayı susun, millet enkazını da cenazesini de kendi kaldırıyor, sizin algılarınızla uğraşacak vaktimiz yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.