BUNU DA YAPTILAR!!!

BUNU DA YAPTILAR!!!

AYDINSPOR 1923 YÖNETİMİ NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Aydınpost isimli internet haber sitesinin başlattığı; “Aydınspor 1923'de gelinen durumun sorumlusu sizce kim?” başlıklı ankete kulüp yöneticilerinin müdahale etmeye çalışması şaşırttı.

SONUÇ İSTEDİKLERİ GİBİ OLMAYINCA PANİKLEDİLER
Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun fotoğrafı ile Aydınspor 1923 logosunun kullanıldığı anket tüm müdehalelere rağmen istenilen sonucu vermeyince ne yapacaklarını şaşırdılar. Aydın halkının Özlem Çerçioğlu lehine oy kullandığının görülmesi üzerine panikleyen ve kendilerine yakın gördükleri kişilere watshap üzerinden hem anket linkini gönderen hem de mesaj atarak destek isteyen yöneticilerin bu tutumu “Aydınspor 1923’ü kimler yönetiyor?” dedirtti.

YÖNLENDİRMEYE ÇALIŞTILAR VE SUÇ ÜSTÜ OLDULAR
Oy kullanmasını istedikleri kişileri yönlendirmekten de çekinmeyen kişiler; “Aydınspor 1923’ün içinde bulunduğu durumun sorumlusu olarak Özlem Çerçioğlu’nu gösterin” şeklinde taraflı bir dil kullanmaları kamuoyu tarafından eleştiriliyor.
Kulüp Yöneticileri; sorumluluktan kaçmak ve suçu üzerlerinden atmak için watshap mesajı göndermeye başladılar ama bu kez de suç üstü oldular ve iyice çıkmaza girdiler. 

TARAFTAR GRUPLARI VE VATANDAŞLAR TEPKİLİ
Watshap üzerinden atılan ve yönlendirme yapılan destek içerikli mesajlara taraftar gruplarının da onay vermediği hatta tepki gösterdikleri görüldü. Özlem Çerçioğlu düşmanlığı yapılması ve bu konudaki yönlendirme çabalarının kabul dilemez olduğu belirtiliyor.

ESKİ VE YENİ YÖNETİM BİRLİKTE HAREKET EDİYOR
Bir yıldır kulübü yöneten eski yönetim ve bayrağı devralan yeni yönetimin birlikte harekat etmesi de dikkatlerden kaçmıyor. Kulübü yönetme başarısı gösteremeyenlerin elele vererek; başlatılan anket üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu hedef gösterme çabaları vatandaşların büyük tepkilerini çekiyor.

HEDEF GÖSTERMEK İSTERKEN GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞTÜLER
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun fotoğrafı ve Aydınspor 1923’ün logosu kullanılarak başlatılan anketten medet umanlar amaçlarına ulaşamadılar. Anket sonucuna göre; “işte suçlu!” demeye hazırlanan kulüp yöneticilerinin hesapları tutmadı. Kendilerini bu şekilde aklama düşüncesine girenler gülünç duruma düştüler. Spora ve sporcuya desteğiyle bilinen Özlem Çerçioğlu’nun hedef gösterilmesi ise; Aydın halkının tepkisini çekti.

SPOR CAMİASI: YÖNETİM YANLIŞ YOLDA VE SİYASET YAPIYORLAR
Aydınspor 1923 yöneticilerinin yanlış yolda olduğunu belirten ve isminin açıklanmasını istemeyen bir taraftar; “Watshap üzerinden destek vermem istendi ve yönlendirme yapıldı. Spor kulübü yönettiklerini unuttuklar ve işi tamamen siyasete döktüler. Başlatılan anketten ‘gelinen durumun sorumlusu Aydınspor 1923 yöneticileridir’ şeklinde bir sonuç çıktığını görünce de endişeye kapıldılar ve watshap üzerinden destek istemeye başladılar. Mensubu oldukları siyasi partilerin üyelerinden destek istemeye başladılar. MHP üyesiyim ama böyle bir yanlışın içerisinde yer alamam. Aydınspor 1923 herkesin takımıdır. Yönetim kurulunda yer alan asil ve yedek yöneticilerin tamamı AKP veya MHP çatısı altında siyaset yapan isimlerden oluşturuldu ve bu yetmezmiş gibi bir de CHP ile kavgaya tutuşuldu. CHP ve Özlem Çerçioğlu düşmanlığı başlattılar. Spor adamı olduklarını unuttular ve siyasetçi ağzıyla beyanlarda bulunulması çok yanlış. Camia olarak gelinen durumdan ve yönetimin tutumundan rahatsızız. Özlem Çerçioğlu’nun bu kulübe verdiği desteği Aydın halkı çok iyi biliyor. 2017 yılında yapılan kongrede ‘biz yönetime talibiz ve Aydınspor 1923’ü halkın takımı yapacağız’ söylemiyle iş başına gelenler şimdiden havlu attılar. O kongrede Büyükşehir Bürokratlarına saldırıldı. Özlem Çerçioğlu’nun yönetime yerleştirdiği isimlerin darp edilmesi çok yanlıştı ve şimdi de suçlu arama peşine düştüler. Aydınspor 1923’ün herkesin takımı olduğu gerçeğini göz ardı ederek; AKP Milletvekilleriyle kolkola hareket eden ve görüntü veren bir önceki ve şimdiki yönetim yanlış yapmaya devam ediyor. Kötü gidişattan dolayı sorumlular ve suçlu arama çalışmasınlar. Herkes her şeyi görüyor ve biliyor.” diyerek tepkisini dile getirdi.

45f5afb9-a325-4c15-9543-96b67b135262-001.jpg

ekran-resmi-2018-07-01-20.13.17.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.