Burası Amsterdam değil Kuşadası

Burası Amsterdam değil Kuşadası

Burası Amsterdam değil Kuşadası


Gerçek Gazetesi
Milli futbol takımlarının finale çıkmasıyla coşan Hollandalı turistler, Kuşadası"nı adeta turuncuya boyadı. Uruguay- Hollan"da arasında oynanan Dünya Kupası yarı final maçını soluksuz izleyen Hollandalı turistler, maçın bitimiyle birlikte büyük sevinç yaşadı.
Dünya Kupası yarı final maçı için Kuşadası"nda adeta hayat durdu. Turizm sezonu nedeniyle yoğun Hollandalı turistin bulunduğu Kuşadası"nda gün boyu adeta seferberlik ilan edilirken, cadde ve sokaklar turuncuya boyandı, cafe, bar ve restoranlarda Hollandalı turistlerin rahat bir şekilde maç izlemesi için dev ekranlar kuruldu. Stadyuma dönen cafe, bar ve restoranlarda maçları izleyen Hollandalı turistler, maç boyunca hop oturup, hop kalktı. A milli futbol takımlarının 1-0 öne geçmesiyle büyük sevinç yaşayan Hollandalı tu ristler, Uruguay"ın karşılık vermesi ve ilk yarının 1-1 bitmesiyle büyük üzüntü yaşadı. Ancak, maçın ikinci yarısında milli takımlarının oyunda üstünlüğü ele geçirip, peşpeşe 2 gol bulmasıyla iyice rahatlayan Hollandalılar, son dakikalarda gelen Uruguay golüne bile aldırış etmeden finale çıkmanın keyfini doyasıya yaşadı.
Maçtan sonra cafe, bar ve restoranlardaki coşkularını Kuşadası sokaklarına taşıyan Hollandalı turistler, ellerindeki bayraklarla se vinç gösterileri yaptı. Hollandalı turistler, “Rakibimiz kim olursa olsun Dünya Kupası"nı biz kazanacağız. Dünyanın en iyi takımı Hollanda. Bunu final maçında da göreceksiniz” şeklinde konuştular.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.