Büyük işler başarıyor

Büyük işler başarıyor

Söke’nin küçük yüzücüsü büyük işler başarıyor


█ Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Birçok dalda Türkiye ve Dünya Şampiyonları çıkaran Söke"nin ismi bundan böyle yüzme sporunda da duyulacak. İzmir Ege Üniversitesi sporcularından Sökeli Yiğit Narin; birçok büyük başarıya daha şimdiden göz kırpıyor. 2001 doğumlu olmasına rağmen bugüne kadar katıldığı yarışmalardan yaklaşık 80 madalya kazanmayı başaran küçük yüzücünün şimdiden çok sayıda Türkiye birinciliği ve ikinciliği madalyaları bulunuyor.
MİLLİ TAKIMA
SEÇİLDİ
Geçtiğimiz günlerde İzmir"de gerçekleşen olimpik kulaçlar kampına katılan 96 sporcu arasında yer alan Yiğit Narin, yapılan çeşitli test ve ölçümlerden başarı ile geçerek adını başarılı 20 sporcu arasına yazdırdı. Bu kampta elde ettiği başarı ile Türkiye Küçükler Milli Takımı"na seçilen Yiğit Narin; ülkeyi temsil edecek. Geçen yıl Kuşadası"nda gerçekleşen Mehmet Gedik yüzme şampiyonasında 4 birincilik almayı başaran Yiğit Narin, yine geçen yıl Marmaris"te gerçekleşen Türkiye Şampiyonası"nda küçükler kategorisinde Ege Üniversitesi takımı ile 100 metre karışıkta Türkiye birinciliği, bireysel anlamda kelebekte Türkiye ikinciliği elde etti.
AİLESİ VE SÖKE"NİN
GURURU OLDU
Söke"ye bağlı Güzeltepe Köyü sakinlerinden Hüseyin Narin"in torunu, İzmir"de çocuk doktorlarından Halil Narin ve eşi Melisa Narin"in evlatları Yiğit Narin daha şimdiden Söke"ye büyük gurur yaşatmaya başladı. Sökeli yüzme eğitmeni Devrim Deviren ile yüzme sporu ile tanışan Yiğit Narin; gelecekte başarılı bir yüzme sporcusu olacağını şimdiden neredeyse kanıtladı. Yüzme eğitmeni Devrim Deviren; “Yiğit daha 11 yaşında olmasına rağmen şimdiden büyük başarılar elde ediyor. Düzenli ve disiplinli çalışmasını sürdürmesi halinde Türkiye adına güzel başarılar elde edeceğine inanıyorum” diye konuştu.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.