BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 596 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 596 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi "Büyükşehir Sahada" uygulaması kapsamında bütün bürokratlarıyla Aydın'ın her ilçesinde mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor

Dün akşamki ziyaretlerle birlikte toplam 596 mahalleye gidilirken toplantılarda vatandaşların Büyükşehir Belediyesi'nden talepleri alındı ve Büyükşehir Belediyesi'nin bundan sonraki yatırım programı bu taleplere göre şekillendirilecek.

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yürüten Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ın her mahallesine ulaşarak vatandaşların taleplerini dinliyor. "Büyükşehir Sahada" uygulamasıyla bürokratlar tarafından vatandaşların Büyükşehir Belediyesi'nden istekleri alınırken bu istekler de teker teker yerine getiriliyor. Toplantılara Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ve Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ASKİ) tüm bürokratları katılıyor.

Başkan Çerçioğlu: Vatandaşlarımızı dinliyoruz
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Aydın'ı yönetirken her vatandaşa ulaşıp Büyükşehir Belediyesi'nden bir isteği olup olmadığını sorduklarını ifade ederken "Hizmetlerimizi vatandaşlarımızı talepleri, beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiriyoruz. Vatandaşlarımızı teker teker dinleyip bunları yerine getirebilmek için 24 saat çalışıyoruz. Aydın'ı vatandaşlarımızla birlikte yönetmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.